Şakar, ligin 5. haftasında 25 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, Şükrü Saracoğlu'nda tek hedeflerinin kazanmak olacağını ifade etti. Trabzonspor'un her maça galibiyet için çıktığını belirten Şakar, "Fenerbahçe maçına da aynı anlayışla çıkacağız. Oyuncularımızın da o maçı kazanmak için elinden geleni yapacağına inancımız tamdır." dedi.

Sezon başından beri ciddi sakatlık sorunlara yaşadıklarını da hatırlatan Asbaşkan Şakar, Tolga, Colman, Giray ve Soner'in sakatlıklarının devam ettiğine değindi. Buna rağmen takımlarına güvendiklerini anlatan Şakar, şöyle konuştu: "Sakatlarımız çok ama diğer futbolcularımız o arkadaşlarının yokluğunu aratmayacaktır. Biz bütün oyuncularımızı güveniyoruz. O maçta görev alacak olan arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapacaklardır."

GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRMEMİZ LAZIM

Asbaşkan Şakar, onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın, yönetim ve teknik direktör Şenol Güneş hakkında yaptığı sert açıklamaların kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

Yılmaz'ın açıklamalarının ardından başlayan tartışmaları çok doğru bulmadığını ifade eden Şakar, "Sayın başkanın zamansız çıkışı hepimizi üzmüştür. Eminim o da bunun yanlış olduğunu görmüştür. Bizim tüm camia olarak dışarıya karşı güçlerimizi birleştirmemiz ve birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim