Trabzonspor’da ligin ikinci haftasında oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde yerli oyuncuların Çaykur Rizespor maçındaki yüksek performansı ve yabancıların da sakatlıklarından gelen pozitif haberler teknik heyet kadar yönetimin de yüzünü güldürüyor. Federasyonu hedef alan açıklamaları sebebiyle 30 gün hak mahrumiyeti alıp Fenerbahçe maçında tribündeki yerini alması riske giren İbrahim Hacıosmanoğlu ise Trabzon yolculuğu için geri sayıyor. Tribünde yer alamayacak olmasa da maçtan önce kente giderek takım ve teknik kadro ile vakit geçirecek olan Bordo-Mavililer’in patronu, kente de önemli mesajlar yolladı.

‘Yeter ki sağlayalım’

Yavaş yavaş kurdukları kadronun geri dönüşünü almaya başladıklarından bahseden Başkan, “Biz bu kadroyu, yapılmaz denenleri kendimiz için değil, kentimiz, Trabzonspor ailesi için yaptık. Tribünlerde olduğum zaman beni nasıl bir takım heyecanlandırırsa öyle bir hedefle yola çıktık. Şimdi bunu paylaşma, beraber hareket etme zamanı. Hep söylüyorum, Trabzonspor ailesi çok güçlüdür. Yeter ki, tek yumruk olabilsin, beraber yürüyebilsin. Bunu başardığımızda önümüzde hiçbir şey duramaz. Yeter ki bunu sağlayalım” dedi.

‘Bize yakışır tavır lazım’

Fenerbahçe maçına da değinen İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi: Bu tip maçlarda uzun zamandır istediğimiz sonuçları alamadığımız ortada. Ancak bunu değiştirecek olan bir havadayız. Taraftarımız, Trabzon misafirperverliğine yakışır şekilde takımı desteklesin. Bunun dışına çıkan durumlar bize sadece zarar verir.        

Kaynak: Fanatik / Serhat Demirtaş
Editör: TE Bilişim