Vahid Halilhodzic, dünkü idmandan önce öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı. “Fenerbahçe'yle oynayacağımız bu karşılaşma sıradan bir maç değil, bir karakter sınavı olacak. Herkes ona göre kendini hazırlasın” uyarısında bulundu.

Bordo-Mavililer, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Dün sabah yapılan antrenmandan önce Vahid Halilhodzic, öğrencileriyle kısa süreli bir konuşma yaptı. Sarı-Lacivertliler ile oynayacakları karşılaşmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Halilhodzic, “Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşma, sıradan bir maç olmayacak. Bu bizim için bir karakter sınavı, bambaşka bir mücadele olacak. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Hepiniz kendinizi ona göre hazırlayın. Pazar akşamı sahaya çıktığınızda sizden elinizden geleni yapmanızı değil, daha fazlasını bekliyorum” diye konuştu.

‘Bahanemiz olmayacak’

Bosnalı teknik direktör, Fenerbahçe’yle henüz ikinci haftada karşılaşacak olmanın kendileri açısından handikap olarak görülmesinin normal olduğunu belirtti. Öğrencilerine, “Ben de Fenerbahçe ile 3 ay sonra oynamak isterdim” itirafında bulundu. Halilhodzic, “Yeni bir takım olduğumuz için daha geç karşılaşmamız çok daha iyi olurdu. Ancak bizim için 90 dakika sonunda hiçbir bahane olmayacak. Bu nedenle kazanmaya mecburuz” ifadelerini kullandı.