Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanğlu, Kanaltürk’te yayınlanan Top Bizde programının canlı yayın konuğu oldu. Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarının satır başları şu şekilde:

"Güvenlik tedbirine de gerek kalmadan futbolun genel manadaki mantalitesinin değişmesi lazım. Bırakın taraftarları ayrı tribüne koymayı, yan yana bile maç seyredebiliyorlar. Bunun önünü açmanın Türk futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum."

Türk futbolunun ahlak ve adalet’e ihtiyacı var
"Önce ahlak ve adaleti Türk futboluna taşıyalım, hakim kılalım. Ondan sonra da futbolcu kardeşlerimizin mücadelesi yeşil sahada olsun, dışarıda hiç bir organizasyon olmasın. Galip gelen, sonunda önde bitiren şampiyon olsun hep beraber alkışlayalım."
 
Fenerbahçe tribününde de otururum
"Galatasaray maçında da tribünlerde otururum, Fenerbahçe maçında da otururum. Yarın Fenerbahçe ile oynadığımız zaman da aynı şekilde taraftarların içinde de otururum."
 
Santrafora ihtiyacımız var
Trabzonspor’un santrafora ihtiyacı olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, yabancı sınırlaması için ise "6+0+4 yanı 4 yabancının 18’e girmeme uygulaması çok saçma bir uygulama. Yabancı sınırlamasının bu sene değişme şansı yok. Bana göre bu sene değişmiyorsa hiç değişmemesi lazım" dedi.

Aziz Yıldırım'la yan yana gelemeyiz
"Beşitaşlılar Tolga transferi için Ahmet Nur Çebi ve babasına teşekkür etmeli" diyen Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım ile ilgili olarak ise "Aziz Yıldırım ile yan yana gelemeyiz. farklı dünyaların insanlarıyız" diye konuştu.
 
Tolunay Kafkas haciz gönderdi, parasını ödedik
"Ben Mustafa Akçay’ın bu şansı hak ettiğini düşünüyorum. Mustaf’a hocaya çok önceden çalışması için söz vermiştim. Tolunay Kafkas Trabzon’a haciz gönderdi, biz de ödedik."
 
Recep Mamur'a ne söyledi?
Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kulipler Birliği toplantısında aralarında yaşananlarla ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu, "Kayserispor’un başkanısın. O şehirde Trabzon’u 2011 şampiyonu diye karşıladılar. Fenerbahçe’yi de şikecibahçeliler diye karşıladılar. Senin şehrin Fenerbahçe’ye vekil olduğunu duyarsa dikkat et o şehre sokmazlar seni dedim. Belki bu sözleri de söylememliydim ama sinirle söyledim" dedi.
Editör: TE Bilişim