Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Doğan, bugün Trabzon'a gelerek hastanede tedavi gören Ufuk Kıran'ı ziyaret etti. Kıran'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Doğan, "İyi gördüm seni. Herkesin sana çok selamı var. Başta sayın başkan olmak üzere. İlk andan itibaren senin sağlığınla ilgili gelişmeleri sürekli takip etti. Telefonla sürekli eşinizi aradı. Çok şükür iyi haberlerini aldık" ifadelerini kullandı.
 
FENERBAHÇE'NİN EVLADISIN
Metin Doğan, Ufuk Kıran'a tüm Türkiye adına teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi:
"Önce sana ülkem adına, Fenerbahçe adına ve tüm camialar adına teşekkür ediyorum. Çok soğukkanlı davrandın. Cesaret örneği gösterdin. Olası çok büyük bir facianın önüne geçtin. Allah korusun, öyle bir facia söz konusu olması halinde Türkiye'ye gelebilecek zararları da düşündüğümüzde, cesaretinin ve yaptığın işin ne kadar önemli olduğunu anladık. Başkanımız ve Fenerbahçe kulübü olarak birinci derecede senin sağlığınla ilgileniyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'nin bir evladısın. Fenerbahçe'nin bir neferisin. Aileden birisin. Ailemize yeni katılan birisi olarak senin için ne gerekiyorsa, ne yapılması gerekiyorsa hepsi sonuna kadar yapılacak. İçiniz rahat etsin. Fenerbahçe camiası sana teşekkür ediyor."
 
SENİ SAMANDIRA'DA GÖRMEK İSTİYORUZ
Fenerbahçeli futbolcuların selamlarını ileten ve tüm takımın imzaladığı 53 numaralı arkasında 'Ufuk' yazan sarı-lacivertli formayı hediye eden Metin Doğan, "Sporcularımız sana son derece minnettar. Sporcularımız yüzlerce, binlerce forma imzaladı ama o imzaladıkları formalar hep kendi hayranları içindi. Ama bu formayı imzaladılar ve sana özellikle vermemi istediler. Çünkü sen onlar için büyük anlam ifade ediyorsun. Hepsi sana tek tek selamlarını iletti. Bir gün seni Samandıra'da ağırlayacağız. Bu formayı kendi elleriyle imzaladılar ve seni de Samandıra'da bir an önce görmek istiyorlar" diye konuştu.
 
KİM OLSA AYNISINI YAPARDI
Ufuk Kıran ise, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Biz görevimizi yaptık. Orada kim olsa aynı şeyi yapardı. Ne mutlu bize bir faciayı önleyebildiysek" dedi.