Spor Toto Süper Lig ekibinin U13 takımları, Yalova’daki özel turnuvada kıyasıya mücadele etti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş,  Gençlerbirliği, Bursaspor ve Eskişehirspor ile Yalova İl karma takımlarının yer aldığı, Yalova Garden Junior Cup 2014 futbol turnuvasında mücadele eden Trabzonspor U13 takımı şampiyon oldu.
Yapılan kura çekimi sonrasında Trabzonspor; Galatasaray, Eskişehirspor ve Beşiktaş takımlarıyla karşı karşıya geldi. B Grubu’nda ise Fenerbahçe, Yalova Karması, Bursaspor ile Gençlerbirliği yer aldı.

FİNALDE FENERBAHÇE

Trabzonspor U13 takımı A gurubundaki ve eleme maçlarından 4'ünden 3'ünü galip olarak ayrıldı. Grubunda Eskişehirspor ve Galatasaray’ı 3-1’lik skorlarla yenen takımımız daha sonra Beşiktaş’a 2-0 mağlup olmasına rağmen grubunda ilk sırada finale yükseldi.

Finalde Fenerbahçe ile karşılaşan takımımız normal süresi 2-2 biten müsabakayı penaltı atışları sonucu 4-3 kazanarak şampiyon oldu. Finalde Fenerbahçe takımı ile karşı karşıya gelen Trabzonspor sahadan 4-3 galip ayrılarak şampiyon oldu.

HORONLA KUTLADILAR

Öte yandan birçok takımdan genç avcıların olduğu maçlarda Trabzonspor takımından 5 oyuncu diğer takımların listesine girmeyi başardı. Trabzonsporlu genç futbolcular turnuvadaki şampiyonluğu kemençe eşliğinde horon oynayarak kutladı.

Editör: TE Bilişim