Gençlerbirliği engelini 4 golle geçen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi dahil olmak üzere üst üste 4. galibiyetini elde etti.

Halilhodzic ile kümede zor kalır denilen Fırtına, Ersun Yanal ile öyle bir esmeye başladı ki, zirvedeki takımlar bile bu fırtınadan korkmaya başladı. Fırtına bu, ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Zaten ben Ersun Yanal gelince bu takıma büyük katkı sunacağını söylemiştim. En başta Ersun hocayı istememiştim ama olan oldu. Bu saatten sonra konuşmak bize zarar verirdi. Söz konusu teferruat ise, hep destek, tam destek dedik...

Gelelim Gençlerbirliği maçına,

Metalist maçında, '10 dakika etkili bir oyun ortaya koyduk, bunu daha da fazlalaştırmamız gerek' diyen Ersun Yanal dediğini yaptı. O maçta 10 dakika etkili olan Fırtına, bu maçta belki de sadece 10 dakika etkisiz kaldı. Geride kalan dakikalarda rakibine oranla iyi bir futbol ortaya koyan Trabzonspor, 3 puanı 4 golle aldı.

Dördüncü gol öncesindeki Bosingwa'nın deparı, ardından Cardozo'nun harika golü, Yusuf'un çalışkanlığı, kaleci Fatih'in kritik kurtarışları, Mehmet Ekici'nin pasları, Belkalem'in güven vermesi, Özer'in ilk golü, günün öne çıkan önemli satırbaşlarıydı. Kısaca şu bir gerçek ki Fırtına sert esiyor. Bu hafta Beşiktaş karşısında galibiyet gelirse bu takım şampiyonluğun en güçlü adayı olur, hatta aday olmakla kalmaz, zoru başarır...

Demedi demeyin.