Trabzonpor’da bugün dikkat çeken gelişme yaşandı. Dün takımla beraber idmana çıkan ve affedildikleri yönünde algı oluşan Gustavo Colman ile Dider Zokora, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. 

Colman ve Zokora bugün takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken Teknik Sorumlu Hami Mandıralı iki futbolcu ile ilgili sorumluluğu yönetime attı. Mandıralı, Trabzon’da bir okulda katıldığı konferans sonrası basın mensuplarının bu iki futbolcu ile ilgili ‘Kadro dışı bırakıldılar mı?” sorusuna, “Ben kararımı verdim, yönetime sundum” dedi. Bu gelişme Fildişili futbolcu Zokora ve Arjantinli futbolcu Colman’ın kadro dışı bırakıldığı şeklinde yorumlandı. 

Eşinin rahatsızlığını bahane ederek ülkesi Fransa’ya giden ve yaklaşık 2,5 haftadır kayıp olan Malouda’nın durumu Teknik Sorumlu Hami Mandıralı ile yapacağı görüşmeden sonra belli olacak. Fransa’dan dün Türkiye’ye gelen ve bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Sorumlu Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora ile birlikte çalışmalarını sürdüren Malouda ile ilgili önümüzde ki günlerde flaş gelişmeler yaşanabilir. 

Hatırlanacağı üzere Zokora ve Colman’ı bu noktaya getiren süreç geçen hafta yaşanmıştı. Zokora, takımda hiç kimseden izin almadan düğün yapmış ve Colman ile Henrique’de bu düğüne izinsiz katılmıştı. Henrique, takım arkadaşlarından ve Mandıralı’dan özür dileyerek kendini affettirirken bu iki futbolcunun ise disiplinsiz tavırlarına devam ettikleri kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim