Karadeniz ekibi, Danimarkalı forvet için teklifini 3 milyon euro'ya yükseltti. Arsenal ile prensipte anlaşıldı.

Trabzonspor'da son Beşiktaş maçında takımın sergilediği kötü performans ve özellikle forvet hattındaki etkisizlik yönetimi harekete geçirdi. Bordo-mavililer, Arsenal'de kadroda düşünülmeyen 1.93'lük dev forvet Nicklas Bendtner için çalışmalarını yoğunlaştırdı. İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor, önerdiği bonservis bedelini 2.5 milyon euro'dan 3 milyon euro'ya yükseltti.

BAĞLAYICI SÖZLEŞME SIKINTI YARATTI
Son teklifi beğenen Arsenal kulübünün büyük oranda ikna edildiği öğrenilirken, Danimarkalı golcüyle de pazarlıklara başlandı. Ancak bu noktada bir sıkıntı var. Eski yönetimin yaptığı bağlayıcı sözleşmelerden dert yanan Trabzonspor yönetimi, yıllığı 3 milyon euro'dan 5 senelik mukavele isteyen Bendtner'i ikna için çözüm arıyor.

iNGiLiZ DAiLY MAiL GAZETESi DE YAZDI
Arsenal'de gelecekte forma şansı bulacağına inandığı için kulüple ilişiğini kesmek istemeyen Bendtner'in kiralanmaya daha sıcak baktığı dile getirldi. İngiliz Daily Mail gazetesi de Trabzonspor'un Bendtner'de sona yaklaştığını okuyucularına duyurup, "Türkler, Arsenal ile anlaşmak üzere. Transfer bitebilir" ifadesini kullandı. 

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL

Editör: TE Bilişim