Trabzonspor'un  Avusturyalı forveti Janko, antrenmanlardaki performansıyla Henrique ve Emre Güral’ı zorlamaya başladı, teknik direktör Mustafa Akçay, 3 oyuncu arasında yaşanan rekabetten memnun kaldı.

JANKO'DAN 2 GOL

Bordo mavili takımda gerçekleşmeyen forvet transferinden sonra takımda kalan Marc Janko, antrenman performansıyla dikkatleri üzerinde topladı. Trabzonspor, bugün A-2 takımıyla çift kale maç oynadı. Bordo mavili takımın 8-0 kazandığı antrenman maçında Avusturyalı golcü, 2 kez fileleri sarsarken de iyi oyun ortaya koydu. Janko, maçtan sonra Mustafa Akçay’dan bir şans daha istedi.

YEŞİL IŞIK

Maçta diğer golleri Emre (2), Adrian, Henrique, Mustafa Akbaş ve Soner kaydetti. Mustafa Akçay, forvette yaşanan rekabetten fazlasıyla memnun kaldı. Sezonun ilk yarısında Henrique’yi forvette daha çok oynatan, sezonun ikinci yarısında ise Emre Güral’a formayı veren Mustafa Akçay, Avusturyalı Janko’ya da yeşil ışık yaktı. Mustafa Akçay’ın performansında ciddi düşüş gözlenen Henrique’nin yerine Janko’yu yedek kulübesine alabileceği belirtildi.

ÖZER 11’E ÇOK YAKIN

Trabzonspor’un yeni transferi Özer Hurmacı'nın pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçında ilk 11’de forma giymeye çok yakın olduğu bilirildi. Malouda’nın sakat olması, Yusuf’un da kart cezalısı oluşu nedeniyle Mustafa Akçay’ın Kasımpaşa'dan alınan Özer’i oynatabileceği öğrenildi.

Antrenmanlarda da oldukça iyi bir performans sergileyen Özer’in de Avni Aker’de Trabzonspor taraftarlarının önüne çıkmak için sabırsızlandığı belirtildi. Özer, "Hep hayalini kurduğum Trabzonspor formasıyla Avni Aker’de maça çıkmak inanılmaz olacak" dedi.

BOURCEANU: "BANA ALEX" DEYİN

Trabzonspor'un Romanya'dan yeni transferi Alexsandru Bourceanu, takım arkadaşları ve kulüp çalışanlarının soyadını telaffuzda zorlandığını görünce, "Bana Alex deyin" dedi. Bunun üzerine rahatlayan bordo mavili futbolcular, aynı sorunu daha önce de Adrian Mierzejewski’nin soyadını söylemekte yaşamış, arkadaşlarına adıyla hitap etmişti. Bu arada Bourceanu’nun ise 55 numaralı formayı giyeceği ve formasının arkasına ise soyadının yazılacağı açıklandı.