Başarılı oyuncu Carl Medjani,  önemli açıklamalarda bulundu.
 
“Galatasaray’a attığım gol aileme de hediye oldu”
Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Medjani, “Takım için çok özel ve güzel bir gündü. Önemli bir 3 puan kazandık. Bu maçta gol atmak ise benim için mutluluk verici bir olaydı. Maçı ailem tribünden izliyordu. Attığım gol onlara da hediye oldu. Maç sonrası  annem, babam, kız kardeşim ve arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir gece geçirdim” dedi.
 
“Tek hedef Gençlerbirliği maçı”
Gençlerbirliği maçına konsantre olduklarını dile getiren Medjani, “Maçları her zaman tek tek ele almak lazım. Şimdiden Beşiktaş maçını düşünmemiz hata olur. Bu nedenle şuan için tek hedef Gençlerbirliği’ne karşı alacağımız galibiyet. Bu maç sonrası Galatasaray maçına hazırlandığımız gibi Beşiktaş maçına da hazırlanacağız.” diye konuştu.
 
“Futbola forvet olarak başladım”
Gol atmanın her futbolcu gibi kendisini de çok mutlu ettiğini söyleyen Medjani, şöyle konuştu: “Golcü kimliğimin öne çıkmasının sebebi belki de gençken sürekli ön hatta oynamamdı. Futbola forvet olarak başladım. Daha sonra geriye doğru geldim. Benim asıl görevim saha içerisinde yapılması gerekenleri yapmak. Gol atmak çok güzel, kaçırmak ise çok üzücü. Konyaspor maçında bu nedenle büyük üzüntü yaşamıştım. Galatasaray karşısında gol atmak ise beni mutlu etti. Gol atmak benim işimin ekstrası gibi. Çünkü benim asıl görevim orta sahada bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek”
 
“Ligi çıkabildiğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz”
Ligde önlerinde bulunan tüm maçlara 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını vurgulayan Medjani, “Hedefimiz yapabildiğimizin en iyisini yapıp ligi en üst noktada tamamlamaktır.” yorumunu yaptı.
 
“Trabzon futbol oynamak için çok elverişli bir şehir”
İşini çok sevdiğini belirten Cezayirli oyuncu, “Ben Trabzonspor’a futbol oynamak için geldim ve burası futbol oynamak için çok elverişli bir şehir. Bu sezon çok fazla antrenman ve maç yaptık. Bu nedenle çok mutluyum. Çünkü bu benim işim ve hayatımı bu şekilde kazanıyorum. Aslına bakarsanız işimin gereklerini yerine getirdiğim için çok fazla boş zamanım olmuyor. Boş zaman dediğimiz vakitlerde ekstra antrenman yapıyorum. Hani hiç mi boş vaktim kalmıyor derseniz. Tabi ki kalıyor. Bu zamanlarda ailemle şehirde vakit geçiriyorum. Buralarda insanların bana gösterdiği ilgiden çok mutlu oluyorum. Burası tam anlamıyla futbolla yaşayan bir şehir” dedi.
 
“Taraftarımızın desteği maçta bizi çok olumlu etkiliyor”
Maçlarda taraftar desteğinden memnun olduğunu vurgulayan Medjani, “Taraftarlarımız bu sezon oynadığımız maçlarda bizi yalnız bırakmadı. Her zaman stadı doldurmaya çalışıp, bizleri desteklediler. Taraftarımızın bu desteği maçta bizi çok olumlu etkiliyor. Özellikle son oynadığımız Galatasaray maçında tribünler tam doluydu. Çok güzel bir atmosfer vardı. Umarım Beşiktaş maçı da aynı şekilde olur.” diye konuştu.
 
“Şampiyonun kim olacağı umurumuzda değil”
Şampiyonun kim olacağıyla ilgilenmediklerini vurgulayan Carl Medjani, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz sadece kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Avrupa hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak istiyoruz.  Şampiyonun kimin olacağı umurumuzda değil. Fenerbahçe ile iki kez berabere kaldık. Galatasaray’ı iki kez yendik. Beşiktaş’a karşı ilk maçı kaybettik. Şimdi onları da yenmek istiyoruz”
Editör: TE Bilişim