Süper Lig’deki 8’inci maçında 6 beraberlik alan Trabzonspor, beklentilerin gerisinde kaldı. Oysa Bordo-Mavili takım, genç takımlarında oynatmak için transfer ettiği gelecek vadeden isimlerle birlikte toplamda 22 futbolcuyu renklerine bağlamıştı.

İstenen sonuçlar bir türlü gelmezken, eleştiri okları Vahid Halilhodzic’e yöneldi. 

İstifa homurtuları dahi yükselmeye başladı. Ancak takımın önde gelen futbolcuları, Galatasaray’ın dahi futbolcularına alacaklarını ödemekte sorun yaşadığı bir ortamda Karadeniz ekibinin böyle bir sorunu olmadığına vurgu yapıyor.

Aralarında yaptıkları sohbetlerde “Kulübümüz maddi konularda üstüne düşeni eksiksiz yapıyor. Ancak biz onların bizden beklediklerini bir türlü yerine getiremiyoruz. Bir an önce çıkışa geçerek kulübümüze ve taraftarlarımıza borcumuzu ödememiz lazım” ifadelerini kullanıyorlar.

"ASIL SORUMLU BİZİZ"

Takımda sadece Halilhodzic’in eleştirilmesinden rahatsız olan oyuncular kötü gidişatın asıl sorumlusunun kendileri olduğu görüşünde. Futbolcular “Kötü sonuçlarda fatura hep hocalara kesilir ama bunu ancak biz durdurabiliriz. Tüm eleştiriler hocamıza yapıldığı için kesinlikle rahatlamamalıyız. Eğer rahatlarsak o zaman işler çok daha kötüleşir” diyerek de hocalarına sahip çıkıyorlar.
Editör: TE Bilişim