Avusturya'da kamp yapan Trabzonspor, sabah yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Hall in Tirol kasabasında gerçekleştirilen ve 2 saat süren antrenmana dizindeki sakatlık nedeniyle Almanya'nın Münih kentine giden Rumen oyuncu Bourceanu ve önceki günkü antrenmanda sağ arka adalesinde ağrı hisseden Zeki Yavru dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Kampın 6 günlük bölümünde idmanlara çıkamayan ve otelde tedavisine edilen Bourceanu'nun durumunun, yapılacak kontrolden sonra ortaya çıkacağı bildirildi.

Bordo-mavili futbolcular, temponun önceki çalışmalara göre daha da arttığı antrenmanda yaklaşık 13 kilometre koşu yaptı. Dayanıklılığı artırmak için yapılan antrenmanda Boşnak teknik adam Halilnodzic'in bazı futbolcularla özel ilgilendiği gözlendi.

Bölümler halinde yapılan uzun süreli koşunun ikinci bölümünde kaleciler takımdan ayrıldı. Kondisyon eksikliği nedeniyle Emre Güral da kalecilerle takımdan ayrılarak hafif tempoda koştu. Bu sırada oyunculara seslenen Halilhodzic, "Koşuyu tam olarak yapabilen yapsın, yapamayacak olan hemen bıraksın" dedi.

Dizindeki sakatlık nedeniyle antrenmanın ilk bölümündeki çalışmalarda kullanılan çöp kutusunun kenarına oturmak isteyen Halilhodzic’e bir kulüp çalışanı sandalye getirmek istedi. Çalışma sırasında saha ortasında sandalyeye oturmak istemeyen Boşnak teknik adam, kendisinden habersiz getirilen sandalyeyi reddederek saha kenarına gönderdi.

- Futbolculara geçmişe dönük alacakları ödendi

Ayrıca, Trabzonspor'da futbolculara, yeni sezon öncesi 12 milyon ödeme yapılarak geçmişe dönük alacaklarının tamamının kapatıldığı belirtildi.

Kulübün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih yeni sezon öncesi oyunculara 12 milyon liralık ödeme yaptıklarını belirterek, "Futbolculara alacakları ödendi. Oyuncularımıza geçmişe dönük borcumuz yok" dedi.
Editör: TE Bilişim