G.Saray'da Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan Ceyhun Gülselam, eski takımı Trabzonspor'a dönmek için Şenol Güneş'i aradı.

CEYHUN, GÜNEŞ'İ ARAYIP "DÖNMEK İSTİYORUM" DEDİ

G.Saray'da Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan Ceyhun Gülselam, eski takımı Trabzonspor'a dönmek için Şenol Güneş'i aradı. Ceyhun'un, "Hocam büyük hata yaptım dönmek istiyorum. Abdürrahim abiyle de konuştum bana her türlü yardımı yapacak. Gittiğim gibi bedava döneceğim" dedi. Güneş, Ceyhun'un bu sözlerini Başkan Sadri Şener'e iletti. Şener'in cevabı ise sert oldu: Bizi satan adam bir daha bu kapıdan giremez oldu.

SERCAN, İSTANBUL'DA KALMAK İÇİN KARTALSPOR'LA BİLE GÖRÜŞTÜ

Fatih Terim'in gözden çıkardığı oyunculardan Sercan Yıldırım, İstanbul dışına çıkmak istemiyor. Şimdiye kadar G.Antepspor ve Sivasspor'dan teklifler alan genç oyuncu, İstanbul'da kalmak için İBB ve Kasımpaşalı yöneticilere haber yolladı. Bülent Uygun'la görüşen ve "Hocam sizinle çalışmak istiyorum" diyen Sercan'ın sadece İstanbul'da kalmak için PTT 1. Ligde yer alan Kartalspor'la bir dirsek teması kurduğu iddia edildi, fakat bu iddia şimdiye kadar doğrulanmadı.