Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, ligin falına baktı, kalan 9 maçın en zorunun bordo-mavililer ile olacağına karar verdi. Teknik ekip, bu maçın kazanılması durumunda şampiyonluğun kendilerine geleceğini düşünüyor. 

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, kalan 9 hafta için ligin falına baktı, en kritik maç olarak Trabzonspor deplasmanı belirledi. 

Ligde lider durumda olan Cim-Bom’da kalan haftalar masaya yatırılırken, özellikle Kardemir Karabükspor maçından sonra gidecekleri Trabzonspor deplasmanı, en zor 90 dakika olarak tespit edildi. Bu bağlamda “Trabzonspor’u yenersek önümüz açık” tespiti yapılırken, Avni Aker Stadı’nda alınacak 3 puanın Galatasaray’ı hedefine ulaştıracağı konusunda Hamzaoğlu ve kurmayları görüş birliğine vardı. 

Bu arada lider Galatasaray, 3 günlük iznin ardından, gelecek hafta oynayacakları Kardemir Karabük maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde akşam gerçekleştireceği antrenmanla işbaşı yapacak.