Son dönemde Trabzonspor'dan yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın son hamlesinin milli kaleci Onur Recep Kıvrak olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'dan Selçuk, Engin, Ceyhun, Umut ve Burak'ı renklerine bağlayan Galatasaray'ın, şimdi de kaleci Onur Recep Kıvrak'ın peşine düştüğü iddia edildi.

4.5 MİLYON EURO GETİRİRSE SERBEST!

Onur'a menajeri aracılığı ile teklifi ileten sarı-kırmızılılar, 2015'e kadar bordo-mavili kulüple sözleşmesi olan milli kaleciyi transfer etmek için, bu yıl yenilediği sözleşmesinde yer alan maddeden yararlanmaya çalışacak.

Kaleci Onur'un da 9 Mart 2012 tarihinde yenilediği sözleşmesinde Burak Yılmaz'da olduğu gibi ek madde bulunuyor. Bu maddeye göre 4 Milyon 500 Bin euro getirmesi halinde Onur Recep Kıvrak'ın istediği takıma gidebileceği maddesi yer alıyor.

Bu açıktan yararlanmaya çalışacak Galatasaray'ın Burak'da yaşanan sürtüşmenin yaşanmaması için ilk teklifi Trabzonspor'a yapacağı belirtildi.

Onur, Trabzonspor ile yenilediği sözleşmesine böyle bir madde sıkıştırması Trabzonspor taraftarları tarafından tepki çekti.


ONUR GİTMEK İSTEMİYOR AMA YÖNETİM


Trabzonsporlu yöneticilerin iyi bir teklif gelmesi halinde Onur'u satabilecekleri gelen bilgiler arasında, Şenol Güneş'in ise Tolga'nın performansı her ne kadar iyi olsa da yaşanan ve yaşanabilecek sakatlıklar yüzünden  Onur gibi bir yeteneği rakibine göndermek istemediği öğrenildi.

TARAFTARLARIN ÇIKAN HABERLERE ÖFKESİ

-Tek sağlam yerimiz kalemiz. Onu da  satıyorlar. Sadri Şener ve yönetimi ! siz sıradan bir anadolu takımının yöneticileri değilsiniz ! Siz koskoca Trabzonspor'un yöneticilerisiniz...Trabzonspor'a yakışmıyor takımın yarısını İstanbul takımına satmak. Bizi biz olmaktan çıkarttınız. Nerde olduğunuzun farkına varın artık !

-Borc varmış, Onur'u satacaklarmış ! Gecen sene Şampiyonlar Ligi'nden gelen paralara neoldu Sadri Şener? Futbolcumu aldın? Alt yapıyamı yatırdın? Nerde o paralar? Naptın? Biz taraftarlar arasında toplarız 15 milyon lira. ama Onur'umuza dokundurtmayız!

-Yapar o baskan bunu. Senol Günes in haberi bile yoktur daha olaylardan. Sabah uyanir Onur Kivrak GS de haberini okur.Sonra herkes Senol Günes'e yüklenir tekrar. YÖNETIM ISTIFA!

-Abdurrahim Albayrak'ın niye Trabzonspor kardeş takımımızdır dediği belli oldu!

-Sadri Şener'in görevi Trabzonspor'a başkanlık yapmak değil Galatasaray'a futbolcu yetiştirmek mi ? paraya ihtiyacı varsa oynatılmayan futbolcularını satsın.

-Şu Galatasarayı kardeş takımmı yaptık ya yakında Sadri başkanda Galatasaray'a transfer olur:)

-Yediniz bitirdiniz takimi ne kalitesi kaldi nede bi ismi anca orta siralara oynariz bu dusunce ve bu yonetimle!!!!

-Bu kaleciler gitmeden yönetim gitmeli...

-Bu ne rezalet ! Aziz Yıldırım çıkıp 15 milyon lirayı biz verelim Onur'u satmayın dese tüm dünyaya rezil olduk ! Başkan! Onur'u satarsan Burak Yılmaz gibi geçiştiremezsin.

-Mayalar haklı çıkar. Onur satılırsa Trabzon'da kıyamet kopar !

-Galatasaray şampiyon olunca bizde sevinecekmiyiz?  Yeter Sadri Şener Yeter !

-Böyle  bir dünya yok! Onur Avrupa'ya gider Onur adamdır bunu untmayn!

-Şu koca ligde, dünya da başka bir takım yok mu? Neden hep Galatsaray ! Hayırdır başkanım anlaştık mı bu takımla! Onur'u da satarsan olacak olanlardan biz sorumlu değiliz !

-Trabzonspor'a, Trabzon insanının duruşuna nasıl yakıştırıyorsunuz bunu ! Sadri Şener, git Özkan Sümer'in yanına  o tekrar desin sana  '' Trabzonspor büyüklüğünü İstanbul takımları ile sevişerek değil, savaşarak kazanmıştır''

-Sadri Şener böyle bir hatayı bir kez daha yaparsa, hali vahim...