NTVSpor yorumcularından Hasan Şaş, 3 büyüklerin kalan maçlarına göre yaptığı değerlendirmede Galatasaray’ın diğer rakiplerine nazaran yüzde 60’a 40 oranla şampiyonluk yarışında daha avantajlı olduğunu söyledi.  

Hamza Hamzaoğlu’nun TT Arena’da Torku Konya ve G.Birliği engelini rahat geçeceğini iddia eden Hasan Şaş, Galatasaray’ın Mersin İdmanyurdu maçından sonra Beşiktaş’la evinde final karşılaşmasına çıkacağını belirtti.

TRANSFER LİSTEMİZDE 1 NUMARADA YER ALIYORDU 

Sarı kırmızılı kulübü çok yakından tanıyan ve Florya’daki gelişmeleri an be an takip eden Şaş, gelecek sezon Galatasaray’ın Yekta ile çalışmayacağını öne sürerken, tecrübeli antrenörün Trabzonspor’un Portekizli kaptanı Bosingwa hakkında yaptığı yorum da bir hayli enteresandı. 

2011-2012 sezonunda Fatih Terim ve Ümit Davala ile beraber göreve gelen Hasan Şaş, o sezon transfer edilecek futbolcular arasında Bosingwa’yı bir numaraya yazdıklarını açıkladı. 

Transfer listesinde Jose Bosingwa isminin geçtiğini söyleyen Hasan Şaş, 33 yaşındaki oyuncunun o sezon Chelsea’de oynadığını ve transferini gerçekleştiremedikleri itiraf etti. Bosingwa’da başarısız olan sarı kırmızılı kulübün bir diğer seçenek olan Emmanuel Eboue’yi transfer ettiği anlaşıldı.