Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 24.  haftasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Okan Buruk'un  İstanbul'da olmasından dolayı yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde  gerçekleştirildi. Isınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başlayan antrenmanın ana  bölümünde oyuncular, koordinasyon ve pas çalışmalarında bulundu.

Futbolculardan Barış Yardımcı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı  açıklamada, haftayı zor durumdaki Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 1  puanla kapattıklarını anımsattı.

Kardemir Karabükspor karşısındaki iyi oyunu bu hafta Trabzonspor  karşısında da göstermeyi planladıklarını aktaran Yardımcı, "Bu hafta iyi bir  çıkış yakalayan Trabzonspor ile oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçı yenersek  takım olarak iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Erdem Şen de ilk maçta berabere kaldıkları Trabzonspor karşısında bu  kez 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Takım olarak kendi sahalarında uzun zamandır galip gelemediklerini  hatırlatan Şen, "Kardemir Karabükspor deplasmanında iyi oynadık ve deplasmandan  bir puanla döndük. Bu hafta da kendi sahamızda Trabzonspor'u yenmek istiyoruz"  diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim