Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF Başkanı Demirören'in 'şike süreci bitti' açıklamasına tepki gösterdi.


 TFF Başkanı Demirören'in, "Şike süreci artık bitti" sözleri için başkan Şener, "Bizim için daha süreç bitmedi. Daha UEFA'sı var, adliyesi var" diye konuştu.
 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Sayın Yıldırım Demirören için şike süreci bitmiş olabilir. Bizim için daha bitmedi. Süreç devam ediyor" dedi. Kulüpler Birliği Başkanlığı için adı geçen başkan Şener, "Bu konuda bir şey diyemem. Benim bir davam var. Sürüyor bitmedi daha.. Yıldırım başkan için şike süreci bitmiş ama benim için bitmedi!. Daha UEFA'sı var bu işin. Her gün yeni bir haber okuyoruz" diye konuştu. "Yine de Kulüpler Birliği başkan adayı olur musunuz?" sorusuna ise Şener, "Başkan olmamı isteyenler var. Ama bu konu öncelikli değil" yorumunu yaptı.
 
FIFA Başkanı Blatter'i ziyareti sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Türk futbolu geçen seneden beri bir süreç yaşıyor. Bu süreç, Tahkim Kurulu'nun verdiği kararla bize göre bitmiştir. Çünkü UEFA'nın istediği şekilde, özerk kurullar kararlarını almıştır. Biz o defteri kapatıp, yeni sayfalar açacağız" demişti.