Trabzonspor'un TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, taraftarın forma ve ürünlere gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Son bir haftada Trabzonspor tarihinin en fazla forma sattığı dönem olduğuna dikkat çekerek, bundan sonra yaz döneminde TS Club mağazalarının akşam 22.30’a kadar açık olacağını söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz bu gelişmeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Trabzonspor taraftarının kulübüne aidiyeti en yüksek taraftar olduğunu söylüyorduk. Taraftarımız destek çağrımıza kayıtsız kalmadı. TS Club mağazalarımızda kuyruklar oluştu. ‘Gün içinde yoğunluktan forma alamadım’ diyen taraftarlarımızla karşılaştık. Yaz dönemindeyiz, gurbetçilerimiz de burada. Şampiyonluk formalarına büyük talep var. Biz de yönetim olarak TS Club mağazalarımızı akşam 22:30’a kadar açık tutmaya karar verdik. Hep söylediğimiz gibi bu sene her Trabzonsporlu’nun evine 1 kombine ve en az 1 forma girmeli.”


Öte yandan yaz döneminde Trabzon, İstanbul, Samsun, Bursa, Ankara ve diğer illerde Trabzonspor ürünlerini satan mağazalardan da 22:30’a kadar alışveriş yapılabilecek.
Editör: TE Bilişim