Trabzonspor'un yeni sezonda ısrarla kadrosunda görmek istediği Lucas Barrios, kulübüyle bonservis sorununu çözemediğini söyleyip işi yokuşa sürünce başkan küplere bindi. 

"Geleceksen gel artık!"

Trabzonspor'da uzun süredir ismi transfer gündeminde ilk sırada yer alan Lucas Barrios konusunda önemli gelişmeler yaşandı. Yaklaşık 20 gün önce başlayan pazarlıklarda hâlâ net bir sonuç alınamaması başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kızdırdı. Yapılan ilk görüşmede "Kulübüm paramı vermedi. FIFA'ya başvurdum. Drogba gibi ben de serbest kalacağım" diyen Barrios, şimdi ise işi ağırdan alıyor. Avrupa'dan çeşitli kulüplerin de talip olduğu Paraguaylı futbolcunun, fiyat artırmak amacıyla Trabzonspor'u beklettiğini öğrenen başkan Hacıosmanoğlu 
bu duruma çok sinirlendi.

BARRİOS'UN MENAJERİ ÖZÜR DİLEDİ

Transferi bir an önce bitirmek isteyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun futbolcunun menajerini telefonla arayarak, "Barrios neden hâlâ bekliyor. İki hafta önce el sıkışmıştık. Trabzonspor büyük kulüp. Böyle bekletilmeye gelmez. Kararını versin. Gelecekse gelsin, gelmeyecekse biz de yolumuza bakalım" dediği öğrenildi. Menajerin, başkan Hacıosmanoğlu'ndan özür dileyerek konuyu iki gün içinde netleştireceğine dair söz verdiği ifade edildi. Transferin Lucas Barrios kanadında bu gelişmeler yaşanırken, yönetimin "B Planı"nı devreye almayı kararlaştırdığı ve rotayı Kalou'ya çevirdiği bildirildi.

KALOU'DA TEK PROBLEM BONSERVİS

Karadeniz ekibinin Türkiye'de büyük ses getiren transferi Florent Malouda'nın Chelsea'den takım arkadaşı olan Lille'li Salomon Kalou'ya haber gönderen Trabzonspor'un görüşme için olumlu yanıt aldığı öğrenildi. 2006 ile 2012 yılları arasında Chelsea forması giyen ve 107 maçta 20 gol kaydeden Fildişili forvetin, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı vurgulandı. Ancak Kalou'daki en büyük problem ise futbolcunun bonservis bedeli olarak gözüküyor... Geçen sezon bedelsiz olarak Lille'e transfer olan 28 yaşındaki golcünün 2016 yılına kadar Fransız kulübüyle sözleşmesi sürüyor.
Editör: TE Bilişim