Teknik Direktör Ersun Yanal, Çorum Belediyespor maçı sonrası şöyle konuştu:

“Bu tür maçların zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Defalarca bu gibi maçların sürprizleri ile karşılaştık. Özellikle bizim gibi takım olma yolunda ilerleyen bir ekip olduğunda iş oldukça zor. Yetenekli oyuncular var. Güvendiğim, inandığım oyuncular var. İyi şeyler yapacaklarını biliyorum. Takım oyunu geliştiğinde hepsinin daha iyi durumda olacağından eminim. Sancılı bir zamandan geçiyoruz. Bunu en kısa zamanda en iyi şekle getirmek için çok çaba sarf ediyoruz.

Çorum Belediyespor’a gelince Serdar Bozkurt hoca çok iyi bir takım oluşturmuş. Şampiyonluğa oynuyorlar. Bu maçta çok fazla topla oynayamasalar da maç ritmini istedikleri gibi yönlendirdiler. Takımlarında eksikler olmasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Çok iyi bir antrenör ve umarım istedikleri yere en kısa zamanda ulaşırlar.

Bize gelince, biz de ligde yaptığımız son karşılaşmadan sonra bugün, maçı bir tarafa bırakıp, kazandık ve gruplara kaldık. Takımımızı ne kadar kısa süre içerisinde verimli hale getirirsek bizim için o kadar iyi olacak.

Zorlu bir maç oynayacağız hafta sonu. Rizespor maçı kolay bir maç olmayacak. Ev sahibi olmanın avantajı ve dezavantajları var. Taraftarlarımızın bu süreçte desteğini arkamızda görmeye çok ihtiyacımız var. Onlar zaten sürekli bizle oldu ve desteklediler. Onlarla birlikte hafta sonu iyi mücadele eden, savaşan, koşan bir Trabzonspor görüntüsünde olmak ve takım olmak yolunda ilerleyişimize hızla devam etmek istiyoruz.

Takımın bugün eleştirilecek çok yönü var. Bu eleştiriler sonucu avantaja çevirebileceğimiz taraflar da var. Oyuncularımı kendi içimizde acımasızca eleştirdiğim oluyor. Ancak çok genç ve yetenekli futbolculara sahibiz. Önemli oyuncularımız var. Bu oyuncularla çok daha iyi işler yapabiliriz. O nedenle de bazı konularda taviz vermemeye gayret ediyoruz. Trabzonspor, Trabzonspor gibi oynamalıdır. Ben sorumluluğu üzerime alarak devam ediyorum. Oyuncularımızın performansını en kısa sürede en iyi noktaya çıkarmak için mesai harcıyoruz. Sancılı günler hep olmuştur ancak sonrasında hep güzel günler gelmiştir.”