Gaziantepspor'da mutlu olmayan ve ayrılmak isteyen 22 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş ve Fenerbahçe istiyor ama Cenk Tosun'un gönlü Trabzonspor'da.

3 sezon önce Gaziantepspor’a Frankfurt’tan transfer edilen Cenk Tosun’a Beşiktaş ve Trabzonspor talip. Almanya doğumlu genç forvet için büyük takımlar nabız yokluyor.

Kulübüyle gelecek sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemek istemeyen Cenk, şampiyonluk yarışı veren bir takıma gitmek istediğini başkana iletti. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ise gelecek vadeden futbolcusundan para kazanmak istediği için transfere sıcak bakıyor.

Yeni yapılanmaya giden iki kulüp de golcü futbolcuyu kadrosuna katma çabası veriyor. Cenk’in iki takım arasında kararsız kaldığı öğrenilirken, forma şansı açısından Trabzonspor’u kendisine yakın görüyor.

İstanbul’da olması nedeniyle Beşiktaş’a sıcak bakan Cenk, kadro derinliği nedeniyle forma şansı bulamamaktan çekiniyor. Trabzonspor’da ise yaşanan forvet sıkıntısından dolayı kendisine ilk 11′de rahat yer bulacağına inanan Cenk Tosun, Trabzonspor'dan yapılacak olan teklifi bekliyor.

Editör: TE Bilişim