Trabzonspor, Gençlerbirliği ile yarın Ankara'da oynayacağı kritik maç öncesinde 3 büyük şokla sarsıldı. Bordo - Mavililerde hasta olan Bamba ile sakat Janko ve Sapara, Başkent'te takımdaki yerlerini alamayacak.

Eskişehirspor karşısında aldığı 3- 0'lık şok mağlubiyetin ardından Şanlıurfaspor'u kupada yenerek moral bulan Trabzonspor'dan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi şok bir haber geldi.

Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada zirveye yaklaşmak adına yarınki maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen bordo – mavililerde, hasta olan Bamba ile son çalışmada sakatlanan Janko ve Sapara Ankara'ya götürülmedi.

İlk 11'in 3 oyuncusundan yoksun olarak bugün öğleden sonra Ankara'ya giden bordo- mavililerde ayrıca Vittek, Cech, Volkan, Barış ve Ferhat da Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kafileye dahil edilmedi.

Trabzonspor kadrosunda yer almayan diğer futbolcular Marek Cech, Barış Özbek, Volkan Şen, Robert Vittek ve Ferhat Öztorun oldu.

FORVETTE KİMİ SEÇECEK ?


Janko'nun Ankara'ya götürülmemesi üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş'in forvette kime görev vereceği merak konusu oldu.

Devre arasında gitmesine kesin gözle bakılan Henrique'nin Şanlıurfaspor maçındaki performansına göre ilk 11'de forma giymesi zor gözükürken, aynı maçta oyuna girerken yuhalanan Halil'in moralinin bozuk olmasına rağmen formaya daha yakın olduğu öğrenildi. Güneş'in genç forvet Emre'yi de Gençlerbirliği maçında sahaya sürmesi bekleniyor.

Öte yandan Bamba'nın yokluğunda Mustafa – Giray ikilisi defansın göbeğinde görev yapacak.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ: Onur – Zeki, Mustafa, Giray, Emerson – Yasin, Zokora, Adrian, Olcan – Emre, Halil
SAKAT: Sapara, Janko, Bamba
CEZALI: Yok