Trabzonspor yöneticisi Köksal Sadıklar kritik Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesi HaberTS.com'a özel açıklamalarda bulundu. Trabzonspor yarın saat 16.00'da Hüseyin Avni Aker stadında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi maçın son derece kritik olduğunu vurgulayan Sadıklar "Yarın ki maç için bizlerde yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Takımımız ile birlikte tesislere giriyor, onlarla birlikte tesislerden ayrılıyoruz. Bu takımın başarısı için her türlü fedakarlığı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

GERÇEK FIRTINA KOPANA KADAR UYKU HARAM

Sadıklar, "Takımın gerçek fırtınası kopana kadar bizlere uyku haram. Gerekirse tesislerde bu takımın başarısı için sabahlayacağız, sabahlarızda. Yeterki onlar sahada yüreklerini ortaya koysunlar bizler her zaman onlarla birlikte olmayı sürdüreceğiz." dedi.


12. ADAM BİZİZ

"Büyük Trabzonspor taraftarımız ile birlikte artık bizlerde 12. adam görevi yapacağız. Maçın hazırlığından, son anına kadar bu takımı asla yalnız bırakmayacağız" ifadelerini kullanan Sadıklar "bütün Trabzon'u ve Trabzonsporlu taraftarları yarın ki maça gelip takımlarına sahip çıkması gerek." dedi.

HaberTS.com Özel Haber / Hasan YILMAZ



Editör: TE Bilişim