Ahmet Ağaoğlu yönetimiyle birlikte iki maça çıkan ve sahadan galibiyetle ayrılamayan Trabzonspor'da ligin bitimine 4 hafta kala hoca arayışları da başladı. 

Her ne kadar kulüp yöneticileri 'Rıza Hocamız görevinin başında bunlar şimdi konuşulacak konular değil' gibi açıklamada bulunsalar da özellikle 30. haftada alınan Sivasspor mağlubiyetinin ardından öne çıkan ilk isim Yiğidoların hocası Samet Aybaba oldu. Aybaba ile birlikte öne çıkan isimler arasında şimdilerde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un hocası Giray Bulak'da bulunuyor. 

Daha önce Karadeniz ekibinde 3 döneme imza atan başarılı teknik adam konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Haberleri okudum henüz konuyla ilgili kimse benimle görüşmedi ama adımızın geçmesi güzel. Trabzon şehrimiz, Trabzonspor takımımız ben her zaman memleketim ve takımım için ihtiyaç olunan her noktada verilen her göreve hazırım" dedi.

Aynı zamanda Balıkesirspor Baltok'un ligdeki konumu ve durumu ile ilgili de açıklama yapan tecrübeli teknik adam Bulak, "Bu hafta iki maçımız. İlk maç deplasman diğeri içeride. Bizim için önemli olan dışarıda oynayacağpımız Gazişehir Gaziantep mücadelesi. Eğer Antep'ten galibiyetle ayrılırsak bir ihtimal play-off'lara çıkma şansımız var.  Şimdi tamamen önümüzdeki 90 dakikayı iyi değerlendirmek  için odaklandık' şeklinde konuştu.

Balıkesir Baltok 32. hafta itibari ile puan cetvelinde 46 puanla 9. sırada yer alıyor. (Türkiye Haber Merkezi)