Şener, “Giray'ı çok da konuşmak hoş değil. Haber yapmak bu konuda artık gereksiz. Doktorlar hastalığın doğuştan olduğunu söylediler." dedi.

Öncelikle PFDK tarafından verilen hak mahrumiyetini cezasını değerlendiren Şener, şu görüşlere yer verdi: “Cezamız olduğu için maçlarımıza gidemiyoruz. Yüksek apartmanlardan seyretmeye çalışacağım, balkondan. Cezaya itiraz etmedim. Niye edeceğim. Taraflı bir kurula itiraz etsen ne olur ki? Yine gelecek cevap belli. Onun için onların da vaktini almak istemiyoruz. Ben veya diğer kulüp başkanları Türk futboluna hizmet etmek için uğraş veriyoruz. Takımlarımızı takip ediyoruz. Evlerimizi ihmal ediyoruz. Ekonomik olarak zarara uğruyoruz. Sonra kalkıyor bizim seçtiğimiz adamlar oturdukları yerden hiç demokratik olmayan, konuşma özgürlüğünü kısıtlayan bir ceza veriyorlar. Bunlar hoş değil. Ama bir gün hesabı sorulur"

Giray’ın durumu

“Giray'ı çok da konuşmak hoş değil. Haber yapmak bu konuda artık gereksiz. Doktorlar hastalığın doğuştan olduğunu söylediler. Kalpte köprüleşme gibi bir tabir kullanılıyor. Tanıya göre aort damarı kasın altından geçiyor, kas da spor yapıldığında açılınca o damara baskı yapıyor. Bu baskı da göğüs ağrısını oluşturuyor. Doktorlar spor yapmaması gerektiğinin söylüyorlar. Kendisi 5-6 ay dinlenmek istedi. Biz de uygun gördük. Yapacak bir şey yok. Sezon başları sağlık kontrolleri daha ciddi yapılmalı. Bizde de yapılmıştı. Güvenmek mecburiyetindeyiz. Altına imza atılmış. Ama Allah'tan acı bir olay olmadan ortaya çıktı. Kimsenin ömrünün eni boyu kimse tarafından ölçülemez, Tanrı'nın bileceği iş ama bir riskti. Allah'tan fark edildi. Bundan sonra Giray hayatını antrenör olarak devam ettirir. O bizim evladımız. 'Bir süre dinlen' dedik. Bakalım ondan sonra ne olacak".

Transfer konusu

“Transfer düşünüyoruz ama şimdi stoper sıkıntımız oldu. Hocayla onları konuşacağız. Kadro bazen geniş diyorum ama bazen bakıyorsunuz öyle değilmiş. 3 günde bir maç var. Ocak'ta 6 maç oynayacağız. Sakatlığı, kartı, kışı var. Bunları düşünüyoruz. Her an bir şey olabiliyor. Böyle dar kadrolarla kafaya oynamak zordur. Maliyetlidir ama yapacak bir şey yok."

Editör: TE Bilişim