UEFA Avrupa Ligi'nde, geçen hafta, son şampiyon Atletico Madrid'e, Vicento Calderon'da gol atarak takımı Rubin Kazan'ın maçı 2-0 kazanmasında büyük rol oynayan Gökdeniz Karadeniz, "İspanyol takımlarını seviyorum.

Trabzonspor'dayken, Osasuna ve Atletic Bilbao'ya gol atmıştım. 2 sezon önce Barcelona'ya gol attım. Umarım sonraki turlarda Fenerbahçe'yle karşılaşırız" dedi.
 
İşte Rubin Kazan forması giyen, milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in açıklamaları:
 
GOL ATMAK GÜZEL, GALİP GELMEK DAHA GÜZEL
 
Gökdeniz, ''Çok zor bir maçtı. Biz Atletico Madrid'in gücünü biliyoruz. Özellikle bu yıl çok formdalar. Bu nedenle maça çok iyi konsantre olduk; ama önemli olan bizim oradan galip ayrılmamızdı puanla ayrılmamızdı. 2. maç için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum'' diye konuştu.
 
 
2-0 BİZİM İÇİN SÜPRİZ SONUÇ
 
Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyorduk; ama biz 2 sezon önce Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı Nou Camp'ta yenmiştik. Biz de iyi ve son derece kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Kendi sahalarında yenilmeyen bir ekibi yenmiştik. Atletico Madrid için de aynı şey geçerli; ama biz kesinlikle 2-0 yeneceğiz, düşüncesiyle sahaya çıkmadık. Sadece iyi mücadele etmeyi, elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıktık.
 
Ama elde ettiğimiz sonuç bizim gücümüzü gösteriyor. Biz de kötü bir takım değiliz. 2-0'lık galibiyet bizim için süpriz oldu; ama önemli olan orada gol atmak, mücadele etmekti. Biz de bunu yaptık. Aslında gollü mağlubiyet de bizim için iyi bir skordu; ama 2-0 galibiyet olunca bizim çok güzel oldu.
 
OSASUNA, ATLETIC BILBAO, BARCELONA VE ATLETICO MADRİD'E GOL ATTI
 
İspanyol takımlarını seviyorum. Trabzonspor'da oynarken, Osasuna ve Atletic Bilbao'ya da gollerim vardı. Onları kimse hatırlamaz, biraz geride kaldı. Ama benim için önemli. Rubin Kazan formasıyla, Barcelona ve Atletico Madrid'e gol attım. Evet, İspanyol takımlarını seviyorum.
 
DIEGO SIMEONE'Yİ SUÇLAMAK YANLIŞ
 
Rubin Kazan'ın attığı 2. gol öncesi kaleci Asenjo'ya rakip kaleye gitme talimatı veren Atletico Madrid'ın teknik direktörü Simeone'nin bu kararu nedeniyle eleştirilmesinin hatırlatılması üzerine Gökdeniz, ''Kaleci, ileri çıktığında Atletico golü atsaydı insanlar farklı yorum yapacaklardı. Gol olmadığı için Simeone eleştirildi. Bence Arjantinli teknik adam risk aldı. Lider gibi davrandı.
 
Atletico gol atsaydı. Simeone için çok büyük teknik direktör diyeceklerdi. Zaten öyle bir teknik adam. Bence futbolun içerisinde olan şeyler. Gol olmadığı için eleştirildi; ama bence bu konuda suçlama yanlış.
 
ATLETICO MADRİD, ARDA'YA ÇOK ŞEY KATMIŞ, DÖRT DÖRTLÜK FUTBOLCU OLMAYA ÇOK YAKIN
 
Atletico Madrid, Arda'ya çok şey katmış. Zaten yetenekli bir kardeşimizdi; ama artık takım oyununu çok iyi oynuyor. Hem savunmaya hem hücuma yardım ediyor. Bence dört dörtlük bir futbolcu olmaya yakın. Önünde uzun yıllar var. Atletico Madrid gibi İspanya'nın en önemli takımlarından birisinde oynuyor. Önünde uzun yıllar var.  Umarım daha başarılı olacak.
 
MAÇTAN SONRA TEBRİK ETTİ
 
Arda maçtan sonra geldi ve beni tebrik etti. Biraz sohbet ettik.
 
2-0'A GÜVENMİYORUZ
 
Biz 2-0 öndeyiz gibi düşünmüyoruz. Bizim için 0-0 başlayan her dakikasında mücadele etmemiz gereken bir 90 dakika var. Oynadığımız takım Atletico Madrid. Ligde Vallodolid'i, deplasmanda 3-0 yendiler. Böyle takımlara karşı değil 2-0, 3-0'a bile sizi yanıltır. Biz 0-0'lık bir maç oynayacağız. Son derece temkinliyiz. Zor bir final maçı oynayacağız.
 
FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNAMAK İSTİYORUZ
 
Biz maç maç düşünüyoruz. Atletico'yu elemek 2-0'a rağmen çok zor. Geçen sezonun şampiyonu bir takımla oynayacağız. Geçersek bir sonraki turda muhtemelen bir başka İspanyol takımı Levante'yle karşılaşacağız. Sonraki turda ya da ileri turlarda umarım Fenerbahçe'yle karşılaşırız. Ben Avrupa Kupaları'nda bir Türk takımına karşı oynamayı çok istiyorum'' dedi.