BURSA'da kas hastalığı nedeniyle 2.5 yaşından itibaren yürüyemeyen 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Gökdeniz Şahin'in, hayranı olduğu Trabzonsporlu futbolcularla tanışma özlemi ardından okul takımında ettiği eldiven ve formayı alan Gökdeniz bu maçıda Trabzonspor'un davetlisi olarak izledi.

ONUR'UN FORMASINI GİYDİ ELDİVENİNİ TAKTI

Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Gökdeniz Şahin'in diğer özlemi ise okul takımının kalesini korumaktı. Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Karabulut tarafından okul takımının bir maçında Gökdeniz'i son on dakikada kaleye koydu. Hayranı olduğu Onur Recep Kıvrak'ın hediyesi olan eldivenleri takan, formasını giyen Gökdeniz takımı 3-1 yenilsede kalede kaldığı süre içersinde gol yemedi.

ÜÇÜNCÜ ÖZLEMİ İÇİN KAMPANYA

Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu, asgari ücret ile çalıştığı tekstil sektöründen kriz nedeniyle babası çıkartılan Gökdeniz'in ailesine ev almak için valilikten aldığı izin ile kampanya başlattı. Bu kampanyanın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yaşayacağı bir gün önceden başlatan Uğurlu, Gökdeniz en güzel bayram hediyesi bu olacak. Bunun için valilikten aldığımız izin ile kampanyamızı başlattık. Gökdeniz için Vakıfbank Altıparmak Şubesi'ne TR58 0001 5001 5800 796398 Hesap No ise 001 58007305796398 numaralı hesap açtık. Herkesi bu kampayaya davet ediyoruz dedi.