Yıldız oyuncu, "Gönül ister ki futbolu bırakmadan Avni Aker'deki o heyecanı, güzelliği bir daha yaşayayım" ifadelerini kullandı. Gökdeniz, BUGÜN TV'ye verdiği röportajda Trabzonspor'un iyi yolda olduğunu ve Ersun Yanal'la çok uzun yıllar çalışılması gerektiğini de vurguladı.

Gökdeniz Karadeniz şunları söyledi: "Rubin'de 7 yıllık periyot içerisinde şampiyonluk yaşadım. Gönül isterdi ki Trabzonspor'dan ayrılmadan da 10 yılda şampiyonluk kupası kaldırayım ama kısmet değilmiş. Avni Aker'de o taraftarın önüne tekrar çıkmak, onların o tezahüratlarıyla beraber oynama heyecanımı, hevesimi futbolu bırakmadan, o güzelliği bir daha yaşamak isterim. Ersun Hoca'nın bence 5 sene Trabzonspor'da kalması gerekiyor. 5 Senelik, 10 senelik bir program, planlama olması lazım.

Trabzonspor'un kadrosu iyi, mutlaka altyapıdan da oyuncu çıkartacaktır. İşte o zaman şampiyonluk için çok daha iddialı konuşulabilir. Bence şu anda biraz daha erken. Ama doğru yoldalar. İnşallah bu doğru yolu terk etmezler. Yeni bir oluşum, yeni ve kaliteli bir hoca, yönetim de hem maddi hem manevi anlamda destek veriyor. Seyirci de takıma güvendiği zaman, bunu uzun vadeye yaymak gerekiyor. Kısa vadede aksi davranılırsa, yapılan taşlar bir daha bozulacak, bir daha baştan alınacak. Türk futbolunun da sorunu zaten bu"