Trabzonspor'un düştüğü ekonomik zorlukları takip eden tecrübeli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, 500 Bin Dolar gibi ciddi bir rakamı kulübe yardımda bulundu.

Resmi siteden yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi;

Kulübümüze takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi.

Buna göre Karadeniz, kulübümüze 500 bin dolarlık ekonomik katkıda bulundu. Trabzonspor’un kendisine kattığı değerlerin parayla ölçülemeyeceğini ifade ederek, böylesi örnek bir tavır sergileyen oyuncumuzu benzersiz davranışı nedeniyle kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz.

VERİLEN PARA BORÇ ÇIKTI

 Trabzonspor camiasında Gökdeniz'in kulübe verdiği 500 bin dolar tartışma konusu oldu. Bu parayla Zokora'nın serbest kalmasının yolu kapanırken asıl bomba dün patladı. Milli futbolcunun ekonomik sıkıntıdaki kulübe parayı borç olarak verdiği kaydedildi. Yönetim içinde de bu durum sıkıntı yarattı. Kulüpte ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih bu yardımın duyulmasının kulübe zarar vereceğini söyledi. Fakat başkan kulübün sitesinden duyurulmasını istedi. İlk kez bir futbolcu Trabzonspor'a bu kadar yüklü bir para verdi.