Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'dan abartılı bir ceza aldı. Saral'a 180 gün hak mahrumiyetinin yanısıra 290 bin TL para cezası verildi.

TFF'nin verdiği rekor ceza sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Saral, "En ağır şekilde linç edilmesem asıl o sürpriz olurdu." dedi.

İşte Gökhan Saral'ın Sosyal Medya Hesabından Yaptığı O Açıklama;

"Ben hep  doğruları söyledim. Bugün en ağır şekilde linç edilmezsem asıl sürpriz o olurdu. Fatih Erdöl böyle PFDK'da olma, onurlu davran. Tahkim'e de gideceğiz. Ben Trabzonsporla anlaşmalı otelde kalmam, bir suyunu bişmem, para ödemeden uçağına bilnmem, kendim ayrı program yaparım. Tüm ilanları girer 1 lira kulüp fatura kesmemiştir. Kesemez kabul etmem... Avni Aker maçlarına misafir biletlerimi kendim öderim. Trabzonspor'un haklarını savunur, gözümü budaktan sakınmam. Kazanç Trabzonspor'undur. Her daim cezalar da cebimden ödenecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra bir mücadelem de Trabzonspor'un etiketinden faydalanarak kulübümüzü sömüren, ''Dilsiz şeytan'' gibi susanlarla olacaktır. ''
Editör: TE Bilişim