NEVZAT AYDIN İLE GÖKHAN SARAL TARTIŞTI

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın’ın 15 Temmuz ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral cevap verdi.

AYDIN, ''ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN AYRILANLAR TARİKATLARA GÖZ YUMMUŞTUR''

15 Temmuz mesajı kısa sürede anlamsız bir tartışmaya dönerken Nevzat Aydın mesajında, ‘’ Atatürk'ün yolundan ayrılıp tarikatların sızmalarına göz yummamız 15 Temmuz hainliğini doğurmuştur. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir.’’ Ifadelerine yer verdi

SARAL, ''HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH'INDIR''

Bunun üzerine Gökhan Saral, ‘’ Hakimiyyet Kayıtsız Şartsız Allah'ındır. (Yusuf Suresi 40,67 En'Am Suresi 57)Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.(M.Kemal ATATÜRK)’’ şeklinde yorum attı.

AYDIN, ''EGEMENLİĞİ BANA İZAH ETSENE''

Bu yorumun üzerine Aydın, ‘’ Aradaki fark nedir hakimiyet ile egemenlik arasında bir izah etsene’’dedi.

SARAL, ''ANLAYAMADIĞINI FARK ETTİĞİM İÇİN İZAH ETTİM''

Saral ise, ‘’ Anlayamadığını fark ettiğim için net bir şekilde izah ettim’’ sözlerinin üzerine Aydın, ‘’ Yok edememişsin, tıpkı kendin de anlamadığın gibi. Cidden yazsana farkını hakimiyet ile egemenliğin. Bak Türk Dil Kurumu ne diyor Gökhan.’’ dedi.

Tartışma bu şekilde sürerken iki yönetici arasında anlattın anlatamadın, anlamadın anladın tartışmaları devam ederken bordo mavili taraftarlar bugünde yaşanan bu tartışmaya tepki gösterdi.