Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takıma hayat veren Burak Yılmaz’ın G.Saray’a transfer olmasının ardından, hücuma takviye arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, N’Doye ve Randon gibi yabancı isimlerden sonuç alamayınca rotayı yerli forvetlere çevirmişti. Bu doğrultuda başta G.Antep’in genç yıldızı Cenk Tosun olmak üzere Süper Lig’de görev yapan Türk oyunculara yönelen Bordo-Mavili ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Geçen sezonun ortalarında kulübü Kayserispor ile yollarını ayıran Gökhan Ünal’ın, Trabzonspor’a geri dönmek istediği öğrenildi. Tecrübeli golcünün Bordo-Mavili ekibe gelmeye sıcak bakmasında, Trabzon kentinde bir kızla nişanlanması da önemli bir rol oynadı. Bir dönem Fırtına’da görev yapan Gökhan Ünal konusunda son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği öğrenildi.

BURAK’LA TAKAS EDİLMİŞTİ!
Profesyonel futbol yaşantısına G.Birliği’nde başlayan Gökhan Ünal, çeşitli kulüplerde oynadıktan sonra 2003’te yıldızının parladığı Kayserispor’a transfer oldu. Sarı-Kırmızılı forma altında gol krallığı yaşayan 30 yaşındaki Gökhan Ünal, 2008-09 sezonu öncesinde yaklaşık 6 milyon Euro’ya Trabzonspor’a geçmişti. Bordo-Mavili formayı 1.5 yıl terleten deneyimli golcü, Burak Yılmaz + 3 milyon Euro karşılığında F.Bahçe’ye gitmişti. Geçen sezon başında yeniden eski takımı Kayserispor’a dönen Gökhan Ünal, yedek kalması sebebiyle teknik direktör Şota ile sorun yaşamış ve sezon ortalarında sözleşmesi karşılık olarak feshedilmişti.


Kaynak : HaberTÜRK