Sivas'ta Yiğidolar karşısında gol olup yağan Trabzonspor, suskun isimleriyle sonuca giderken, üç hattı da skora katkı yaptı. İlk gol, 2. dakikada Olcan'ın frikiğinde kaleciden seken topu iyi takip eden stoper Mustafa Yumlu'nun ayağından geldi. Bu sezon 3. kez fileleri sarsan Mustafa, tam 18 hafta aradan gol sevinci yaşadı. Bordo-mavili defans oyuncusu, en son 6. haftada takımının Avni Aker'de Konya'yı 2-0 yendiği maçta skor üretmişti.

YUSUF'TAN ADRESE TESLİM
Fırtına'nın 2. golü ise 18'de sahanın başarılı ismi Olcan Adın'ın nefis bir sol ayak içi vuruşundan geldi. Ligde 8 gole ulaşan Olcan, 4 hafta süren suskunluğunu bozmuş oldu. Henrique de şeytanın bacağını kırdı. En son golünü 12. haftada takımının Avni Aker'de Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada kaydeden Brezilyalı forvet, boş geçen 12 haftanın sonrasında 31'de Yusuf'un asistiyle ağları sarstı. Henrique, ligde toplam 7 gole ulaştı.

ÖZER'İN SİFTAH GECESİ
Devre arasında Kasımpaşa'dan kiralanan Özer Hurmacı da farklı skora katkı yapan bir diğer bordo-mavili isimdi. 56. dakikada Paulo Henrique'nin ikramını geri çevirmeyen yıldız futbolcu, Trabzonspor formasıyla bu sezon ilk golünü kaydetti. Özer, Spor Toto Süper Lig'de en son golünü geçen sezon 5 Nisan 2013'te Kasımpaşa formasıyla Antalya'da (28. hafta) atmıştı. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig'de 11 ay sonra gol özlemini bitirdi.
Editör: TE Bilişim