Akçay, "1992'de girdiğim bir yuva burası. Bize çok şey katan bir camia. Umarım A takımda uzun yıllar çalışarak kalıcı izler bırakırım. Afaki davranışlardan çok sistemli bir şekilde çalışacağız" dedi.

"ALTYAPIMIZ VE 1461 TRABZON'UN YAPILANMASI ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR VAR"

Akçay, "Altyapımızın ve 1461 Trabzon'un yapılanması konusunda çalışmalar var. Şu anda çok arzulananları hayata geçirebilecek bir durumumuz yok. Oyunculara sevgiyle yaklaşarak sahada kalitemizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

"YABANCI SORUNUNU ÇÖZMEDEN TRANSFER YAPMAMIZ ZOR"

"Oyuncularımıza talip olan kulüplerden ricamız, resmi yazı göndermeleridir. Trabzonspor karşılaştığı zorlukların üstesinden gelebilecek bir camia. Sıkıntılarımız olduğunu ileri sürerek oyuncularımızı almaya çalışmak doğru değil" diyen Akçay, "Yabancılarımızla ilgili sorunlarımızı çözmeden transfer yapmamız zor. Trabzonspor'un gerçeklerini idealleştirmesi lazım" dedi.
reklam

"TRABZONSPOR'U ŞAMPİYONLUKLAR DIŞINDA SEVMEK İÇİN ÇOK NEDEN VAR"

Akçay, "Bu ülkede güce karşı direnen bir takımız. Trabzonspor'un misyonu şampiyonluktan farklıdır. Çocuk taraftarlarımızın aidiyet duygusunu geliştirmeliyiz. Bizim üzerimizdeki şampiyonluk baskısı her zaman olmalıdır. Bundan vazgeçemeyiz. Trabzonspor'u, şampiyonluklar dışında sevmek için bir çok neden var" şeklinde konuştu.

"ALTYAPIYA DEĞER VERİRSEK BREZİLYA'YI GEÇEBİLİRİZ"

Akçay, "Görevi bize veren başkanımızı cesaretinden dolayı kutlamak gerekir. Hem dışarıda, hem içeride ortak akıl üretmeliyiz. Yabancılara karşı gibi görünen bir teknik adam olabilirim. Yerli oyuncuların teknik anlamda çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Altyapılara verilecek değerle Türkiye olarak Brezilya'nın önüne geçebiliriz" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim