Trabzonspor'un bugün Sivil Toplum Örgütleriyle (STK)yaptığı toplantıda en önemli tepkiyi AK Parti Trabzon İl Eski Başkanı Ahmet Metin Genç, verdi.

Genç, basına kapalı olarak sürdürülen toplantının devamındaki bölümünde yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un genel kurul'unun bir an önce toplanıp  başkan Sadri Şener'e ligden çekilme yetkisi de dahil olmak üzere biur çok konuda geniş yetkiler vermesini istedi. 

AK Parti eski İl Başkanı Genç, "Bugün bu süreçte Trabzon'un gücünün gösterilmesi lazım. Herşey Fenerbahçe mi demek. Bu ülkede hükümette dahil Trabzonspor'un gücünü görmeli.

Etik kurul raporu  açıklandıktan Trabzonspor'a hak ettiği kupa verilmedikten sonra ağlamanın bir anlamı yok. Bugünden kartlarımızı açık ortaya koymalıyız. Eğer karar başkanın dediği gibi çıkar ve Fenerbahçe kurtarılırsa Trabzon ne yapacağına bugünden karar vermeli. Onun için Trabzonspor Genel kurulun bir anönce toplanıp başkana takımı ligden çekme yetkisi de dahil bir çok yetki vermeli. 

Bakalım ozaman herşey Fenerbahçe mi demek. Herkes bunu o zaman görecek. Bu yönde yetkinin Şener'e verilmesi gerek. Karar açıklandıktan sonra  ağlamanın anlamı yok. Bunu yaparsak siyasiler bu gerçeği göz ardı edemez. Trabzon'u fedoa ederlermi edemezlermi o zaman görürüz. Ancak bu yolla Trabzonspor'un hakkı olan kupası da gelir.

Ozaman hükümetin Trabzonspor'a bakışını da görürüz. Trabzon'u hiçe sayacaklar mı, sayamayacaklar mı" ifadelerini kullandı.

Genç'in bu tepkisinin kamuoyunda  nasıl yankıma yapacağı konuşulmaya başlandı

Editör: TE Bilişim