Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılma ihtimalini yüksek tutan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, elindeki forvetlere güveniyor.

Trabzonspor gelecek sezon takımda olma ihtimali düşük olan Burak Yılmaz’ın yerini doldurmak için kaliteli bir isim üzerinde transfer çalışmalarını sürdürse de teknik direktör Şenol Güneş, en çok elindeki forvetlere güveniyor. Geçtiğimiz sezon forvet hattında Burak Yılmaz dışında Vittek ve Henrigue gibi isimlerden faydalanamayan bordo-mavili takımın teknik patronu Şenol Güneş bu sezon bu iki oyuncudan üst düzeyde yararlanmayı planlıyor. Halil Altıntop ve Yasin Öztekin’de elinde bulunduran deneyimli teknik adam golcü oyuncu transfer edilmese bile bu isimlerle Burak Yılmaz’ın boşluğunu doldurmayı planlıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz sezon hiç verim alamadığı isimlerin başında gelen Robert Vittek’den bu sezon üst düzeyde yararlanmayı hedefliyor. İzine çıkmadan önce oyuncusuna antrenman programı veren deneyimli teknik adam Slovak oyuncudan hazır bir şekilde takım çalışmalarına katılmasını istemişti. Burak Yılmaz’ın olmama ihtimalinin yüksek olması ve yeni bir ismin transfer edilmemesi halinde forvet hattında Vittek’e görev vermesi beklenen deneyimli teknik adamın tek düşüncesi ise Slovak oyuncunun uzun süreli yaşadığı sakatlıklar.

Bordo-mavili takımın teknik patronu Şenol Güneş forvet hattında Vittek dışında kullanabileceği isimlerinde başında ise Henrigue, Halil Altıntop ve Yasin Öztekin gibi isimlerde geliyor. Burak Yılmaz gibi yeni bir isim ortaya çıkartmakta usta olan deneyimli teknik adamın, kamp sonrası elindeki oyuncuların durumlarına göre forvet hattı için yeni bir yol haritası çizmesi bekleniyor.