Yeşil-Beyazlı takımda taraftar, yönetim ve futbolcular deyim yerindeyse tecrübeli hocaya övgüler yağdırıyor. Güneş ise hedefi daha yukarılara çekmek için takımı güçlendirmeyi düşünüyor. Ara transfer öncesi hummalı bir çalışma başlatan başarılı teknik adam, görüşmeleri de bizzat kendi yürütüyor. Edinilen bilgiye göre stopere yerli ve kaliteli bir isim kazandırmak isteyen Timsah’ın hocası, Trabzonspor’dan eski öğrencisi Mustafa Yumlu’yla bizzat görüştü, anlaştı. Bordo-Mavili idarecilerden de bu konuda söz aldı. Yani Mustafa Yumlu’nun devre arasında Yeşil-Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Emre planı hazır

Güneş’in bombası Mustafa Yumlu’yla sınırlı olmayacak. Hücuma da alternatif oluşturmayı planlayan Şenol Güneş, Trabzonspor’da forma şansı bulamayan Emre Güral için de ısrarcı. Genç forveti kanatlarda kullanmayı düşünen Şenol Güneş, yönetimden bir de sol bek isteyecek.

Mustafa Yumlu affedilmedi

Geçen sezon Trabzonspor’un savunmadaki en önemli ismi olan Mustafa Yumlu, Vahid Halilhodzic’in göreve gelişinin ardından gözden düşmüştü. Bosnalı çalıştırıcının direktifiyle Zeki Yavru’yla birlikte kadro dışı bırakılan Yumlu’nun Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyle affedilmesi bekleniyordu. Ancak yönetimin bu yönde bir adımı olmadı ve Mustafa hâlâ kadro dışı.