Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 0-0 biten Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Kendilerini görmek açısından önemli bir müsabaka olduğunu belirten Güneş,''Kazansak da kaybetsek de puan açısından önemi olmayan bir karşılaşmaydı ama kendimizi görme açısından güzel bir müsabaka oldu. Söylenenyi yapmaya çalışmamız oyuncular açısında artı değer. Ama yeterli değiliz. Biz oynadığımız bütün maçlarda gol atamadık. Gol de yemedik. Ama pozisyonlara giriyoruz. Yakaladığımız pozisyonları gol atarak değerlendirmeliyiz. Sezon başındaki çalışmalarda bugüne baktığımızda oldukça mesafe aldığımızı düşünüyorum. Rakip uzun süre sahamıza gelemedi. Bir rekabet olacak, rekabete dayanabilen, seyirciye keyif veren oyuncularda devam edeceğimiz bir lig olacak. Camianın beklentisini biliyoruz ama sabırla bunları aşacağız.'' dedi

Trabzonspor cephesini de değerlendiren Tecrübeli çalıştırıcı ''Trabzonsporla kendi sahasında, kendi coşkulu seyircisi önünde karşılaştık. Trabzonspor yeni bir yapılanma içinde büyük bir heyecan, büyük bir yatırım, büyük bir beklenti var. Onlara da başarılar diliyorum. Bu hazırlık maçı bizim için sürpriz oldu. Kamp dönemiyle ilgili sıkıntımız oldu. Trabzonspor'da şartları gereği denk geldi. Kendi kentim olduğu için burada doğdum, burada büyüdüm, bu takımda büyüdüm ama burada büyümeme rağmen zaman zaman ayrılıklar oldu. Trabzon'u seviyorum ama işimi de seviyorum, işimi yapmak zorundayım. Kendi takımını sevsek bile işimizin gereğini yapmak zorundayız. Trabzon ve Bursa futbol kenti, ikisi çok benziyor plakaları ters ama anlayışları denk geliyor. İnşallah bundan sonra Türkiye'de Anadolu külüpleri daha çok aktif olacak. Bursaspor Trabzonspor rekabeti olacak. '' şeklinde konuştu. 

Bugün gölgede kalmayı tercih ettiğini söyleyen Güneş, ''Trabzonspor'un kendi eğlencesi, kendi oyuncusu kendi hocası vardı yeni bir  gündem olmasın diye gölgede kaldım. Son anda anonsla birlikte çıkmama rağmen sağ olsunlar beni sevgiyle beni kucakladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum'' dedi.
Editör: TE Bilişim