Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonsporluların lig başladığında gurur duyacakları bir ekip izleyeceklerini söyledi.
 
Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, birbirini tamamlayan ve her şeyden önemlisi birbirine güvenen ve taşın altına elini birlikte koyan bir yönetim kuruluna sahip olduklarını, bu yönetim kurulunun tüm zorlukların üstesinden gelecek güçte ve inançta olduğunu söyledi. 
 
İlk etapta yeniden yapılanma ile kulübün ekonomik tablosunu oluşturmaya çalıştıklarını belirten Çakıroğlu, “Ortaya iyi bir tablo çıkacak. Trabzonsporlular rahat olsun. Ligler başladığında gurur duyacakları bir ekip izleyecekler” dedi.
 
Teknik ekip oluşumunda tecrübe ile enerjiyi birleştirdiklerine dikkat çeken Çakıroğlu, şöyle devam etti: 

 "A takım için teknik heyeti oluştururken, diğer yandan da Ünal Karaman ile kulübün sportif performansını artırma adına hamleler yaptık. Profesyonel anlamda yapılanmayı tamamladıktan sonra hiyerarşik düzene bağlı, sistemi hayata geçirerek üretken hale gelen, enerjik bir kulüp yapısı ortaya çıkartacağız. Trabzonspor kendi gerçekleri ile yüzleşerek kaybettiğinde bile alkışlanacak bir ekip ruhunu ortaya koyarak her zaman olduğu gibi yine yarışın içinde olacaktır.”
 
Geçmişi eleştirip kötüleyerek günü kurtarma anlayışı içinde olmadıklarını ve böylesi sığ bir düşüncenin arkasına sığınmayacaklarını da vurgulayan Çakıroğlu, “Teknik heyetimiz mevcut kadronun değerlendirmesini yapıyor. 12 yabancı futbolcumuz var ve sözleşmeleri devam ediyor. Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyenleri gönderip, statüye uygun olarak yerlerine yeni oyuncular alabiliriz. Bunun için hazırlığımız var. Başkanımız da bu konuda teknik heyetle sürekli istişare içinde" diye konuştu.
 
Kombine kart satışlarının bugün başladığını dile getiren Çakıroğlu, "Daha satışa çıkmadan taraftarımızın bizi arayıp ne zaman satışa çıkacağını söylemesi, ilgisi bizi memnun ediyor. Taraftarımızın takımının arkasında duracağına eminiz. Onlarla yolumuzda yürüyeceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim