Başkan Muharrem Usta, Konyaspor galibiyetinin güzel günler için ilk adım olduğunu söyledi. Usta, "Teknik direktör Ersun Yanal'a ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Konyaspor galibiyeti de hedeflediğimiz güzel günlere ulaşma yolunda sadece atılan bir adımdı. Şimdi o adımın devamını sağlıklı bir şekilde atıp yolumuzda yürümek istiyoruz. Olumlu saha sonuçları bizim saha dışındaki işlerimize de olumlu katkı yapıyor" dedi.

HEDEF SERİ GALİBİYET
Konyaspor galibiyetinin adından bordo-mavili yönetimde şimdi de ligin 8. haftasındaki G.Saray derbisine kayıpsız çıkmanın planları yapılmaya başlandı. Konyaspor galibiyetiyle 6 puana ulaşan bordo-mavililer; Karabük ve Akhisar maçını da kayıpsız geçip 8. haftadaki G.Saray derbisine kayıpsız çıkmak istiyor.

MEHMET 3. SIRADA
Süper Lig'de mücadele eden oyuncular arasında ceza alanına en çok top gönderen isimler arasında G.Saraylı Sneijder ve Beşiktaşlı Quaresma'nın ardından Mehmet Ekici 3. isim oldu. Ekici sahada 401 dakika kalırken 57 top rakip alana gönderdi. Ekici, "Karabükspor'u da yenerek seri yapmak istiyoruz" dedi.