Haber Güncelleme Tarihi 01.02.2013

HaberTS sitemiz 27 Ocak tarihinde bir günde 121.691 farklı kişi tarafından ziyaret edilirken. Ocak ayında toplam 912.218 farklı kişi tarafından tıklandı.

İşte Ocak ayının istatistikleri;



18 Ekim 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan ve saldırılar nedeni ile uzun süre hizmet veremeyen HaberTS.com, daha sonrasında aldığı güvenlik önlemleri ile beraber yaklaşık 2 yıldır yayınladığı haberler ile gündem belirlemeye devam ediyor.

Trabzonspor’a yapılan saygısızlıklara en sert cevabı veren HaberTS.com, sosyal medya üzerinden verilen destek ile beraber Trabzon’un en çok ziyaret edilen sitesi olma başarısına erişti.

Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar aramak amacıyla çıktığımız bu yolda, doğrularımız olduğu gibi farkında olmadan yanlışlarımız da olmuştur. Bundan dolayı Trabzonspor’a gönül veren herkesten özür diliyoruz.

Trabzonspor’a karşı yapılan saygısızca yayınlara karşı bir çok kuruma ve isme tepkimizi göstererek özür dilettiren HaberTS.com’a bu gücü kazandıran Trabzonspor taraftarına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Facebook sayfaları üzerinden sitemize destek olan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Dünyanın en büyük ve en çok kullanılan resmi istatistik sitesi Google Analytics’in raporlarında 3 Ocak 2013 Perşembe günü 103.032 ayrı bilgisayar üzerinden sitemize giriş yapılarak, büyük bir rekora imza atmış bulunmaktayız. Bir ay içerisinde toplam 752 bin ayrı kişinin giriş yaptığı HaberTS.com’a aynı ay içerisinde 285.636 kişi Trabzon üzerinden giriş yapmıştır.

HaberTS.com’a büyük emek vererek bu başarıya kavuşturan köşe yazarlarımıza ve editörlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

HaberTS.com’un bu gücü sonuna kadar Trabzonspor’un çıkarları için kullanılacaktır. Bu durumdan rahatsız olan ve kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler sitemize saldırı yaparak zarar vermek istemektedir.

Yılmayacağız, yıkılmayacağız...


Google Analytics Raporunun Video Kaydı;



Raporun Resmi Orjinal Boyutta Görmek İçin Tıklayın


Editör: TE Bilişim