Şike süreci ile yaşanan gerilimde başrol oynayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’na aday oluyor.
Türk futbolu için yeni bir gerilim süreci başlıyor. Kulüpler Birliği Vakfı toplantılarına bir daha katılmama kararı alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıoslanoğlu, fikir değiştirdi. Hem de bu kez üye olarak kalma niyetinde değil.

Başkan İlhan Cavcav’ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından Vakıf, perşembe günü Ankara’da seçimli toplantı yapacak. Cavcav’ı arayan Hacıosmanoğlu, başkan olmak istediğini söyledi.

Üç büyüklerle sorunlar yaşayan, özellikle de Fenerbahçe ile iki ayrı kutuba ayrılan Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Anadolu kulüplerinin desteğine güveniyor.

Şu ana kadar üç kulüp başkanı da Vakıf için hevesli gözükmedi. Ancak İbrahim Hacıosmanoğlu’nun taktik değiştirmesi karşısında nasıl bir tavır alacakları da merak ediliyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve İstanbul Başakspor Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan birinin o koltuğa oturmasından yana.
Editör: TE Bilişim