Trabzonspor'da pazar günü oynanacak F.Bahçe karşılaşması için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ve futbolculara hedefi gösterdi: "Artık saha sonuçlarına bakacağız."

Şampiy10'a takımın gelecekte yapabilecekleri ile ilgili bilgi veren Hacıosmanoğlu, "Herkes transferlerin ha deyince gerçekleşeceğini sanıyor. Bu bir çalışma işi. Biz de durumu teknik direktörümüzün de eksik olan yerlerdeki ihtiyaçlar hakkında verdiği raporlar doğrultusunda inceledik, değerlendirdik ve gerekeni yaptık" dedi.

‘HEPSİ HIRSLI’
Başkan Hacıosmanoğlu, Boşnak teknik adamın artık herhangi bir pürüzden değil, kimleri nasıl oynatacağı konusunda kafasının karışacağını ifade ederek, "Bizim elbette bir endişemiz yok. Bu kadar fedakârlığa karşılık tabii ki şimdi saha sonuçlarının iyi gitmesini temenni ediyoruz. Yönetim olarak da inanıyoruz. Trabzonspor kadrosu eski günlerde olduğu gibi buraya gelenlere korkulu rüya yaşatacak güçte ve dirençtedir" şeklinde konuştu.

Yeni yabancı transferlerle de sohbet ettiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Hepsi çok hırslı ve takıma faydalı olmak için can atıyorlar. Bunu memnuniyetle gözlemledim. Yattabare, '20 gol benden' diyor. Sahaya çıkacaklar için karar Halilhodzic'te. Güzel bir rekabet ortamından başarı çıkacağına hepimiz inanıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.