HaberTS Haber Servisi / Trabzonspor mali genel kurulunda İbrahim Hacıosmanoğlu konuştu. Hacıosmanoğlu burada yaptığı açıklamanın satır başları.

Ben de kongreyi kazandığım zaman kimse sevinmiyordu benimde gözümün biri euro biri dolar görüyordu. Allah'a şükür 200 milyon dolar borçtan devr aldık bunları ödedik. Dönebilirliğiniz varsa 400 milyon dolarda olsa bunu çevirebilirsiniz. Biz o günün şartlarında faizleri de düşürüp 10 yıla borcu yayarak gelirlerin ilk yılında %60'ının kulübe kalmasını sağladık. Bizim devr aldığımız kulüp böyle bir kulüptü biz hiç şikayet etmedik ama devr ettiğimiz kulüp böyle bir kulüp değildi. Ben devrettiğimde gelirlerin %50'sinin kullanılabilirliği vardı. 108 milyon marka değeri vardı şimdi ise 50 milyon eurolarda.


Kulüp tarihinin en rezil günlerini yaşıyor, altı gol yedi, yedi gol yedi. Trabzonspor'un olağan kongresinde biz bırakıp gitmedik, biz adaydık. Celil Hekimoğlu'da adaydı. Kimse Muharrem beye bu kulüp battı, gelin kurtarın demedi. Kendisi büyük vaatlerle hem saha içerisinde hem saha dışında kulübü güzel günlere götürebilmek adına geldi. Biz o zor şartlarda ilk sene borcunu azalttık bu kulübün UEFA'dan gruplardan çıktık, yaptığımız yanlışların yanında doğrularımızda vardı. İkinci senede UEFA'da gruplardan çıktık. Üçüncü senede önemli futbolcular aldık, bu camia bize dedi ki TFF ile kavga ederek kupa alamazsınız. 

Bize operasyonu sahada yaptılar baktılar ki yemiyor sanki ben AK Parti'nin mensubuyum 2 Kasım 02.45'de "Öncelikle seçim galibiyetinizi tebrik ediyorum. Bu galibiyete sevinirseniz size bel altı ahlaksız şeylerle vurmaya başlayacağım" imza Fuat Avni..


KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU'NUN SURATI DEĞİŞTİ!

Federasyona gittim, MHK ile görüşmek için. Kuddusi Müftüoğlu herhalde bende korktu diye ben sanıyorum fakat adamlar FETÖ'nün adamlarıydı! 15 Temmuz sonrası bylock operasyonunda ilk binin içindeymişler! Bunların başında öyle bir çete var ki bunu hala daha kimse alamadı. O isim Cüneyt Çakır'dır. Babasını Fetö'den dolayı attılar ama onun öyle bir gücü var ki öyle bir korkuyorlar ki ondan hala attıramadılar onu.

BİZE DAVAYI İTALYA'DAN AÇIYORLAR

İtalyan avukat biz hakemi alı koyduk diye bize dava açıyorlar. Cüneyt Çakır bunları organize ediyor, İtalya'da ki adam bizim ülkemizde ki hukuka ne hakla müdahale ediyorlar, gerekli hukuki işlemlere biz başladık. 

Gökhan Saral destek amaçlı açıklama yapıyor, siz arıyorsunuz niye böyle bir açıklama yapıyorsun diye adamı arayıp twiti sildiriyorsunuz, neyin mücadelesini veriyorsunuz?

CÜNEYT ÇAKIR'DAN HERKES KORKUYOR

Şikede kumpas biline biline İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, asıl bomba bunların kucaklarında. Galatasaray, Konya, Antep maçı heyetlerinin hepsinin FETÖ'nün köpekleri olduğunu belgeli kanıtlı bir şekilde önlerine koyduk. Hukuğa olan saygımızdan dolayı bunların bu konuyu değerlendireceğini umuyorum. Bizler, mahkeme heyetine bize dava açan FETÖ köpeklerinin nerede olduğunun hesabını soracağız. Çağatay Şahan nerede? Süleyman Abay Cumhuriyet gazetesinde çalışıyor. Cüneyt Çakır'dan herkes korkuyor. 

ARTIK CEO DEĞİL PATRONSUN

Kendi işlerinizi takip ettiğiniz gibi Trabzonspor'un işlerini takip etseniz artık Trabzonspor başkanı olduktan sonra patron oldunuz, artık size CEO diyemeyiz. Artık İstinye Üniversitesi'nin patronu oldunuz, Trabzonspor başkanı olduğunuz için bunu gerçekleştirdiniz. Trabzonspor'a buradan ne kadar pay bıracaksınız? Ben son nakit paramı Yatabare için gönderdim kulübe. 

MBİA'YI SATMASAYDINIZ

Bizimle ilgili çok şikayette bulundunuz. Bulamadınız mı pisliğimizi koyun savcının önüne… Ben konuşmuyorum insanlar sanıyor ki Muharrem Usta ile anlaştı. Yoksa her söze verecek cevabım var.  Transferleri.. Mbia diye bir adamı sorunları çıkardınız. Ben ayrılırken 800 bin Euro alacağı vardı. Elinizde ki en değerli oyuncuyu göndermek için zemin hazırladınız gönderdiniz. Bugün 3,5 milyon Euro deseydiniz onun üzerine kursaydınız iskeleti Castillo ve Onazi’den daha kaliteli olurdu. Ben size mesaj attım uyardım. Mbia satılırken haber gönderdim. Waris diye bir oyuncumuz vardı. Fransa’dan istiyorlar. Orada piyasası vardı. Ersun hoca geldiği zaman onun arkadaşı vardı. Menajer.. Fransa’da yaşıyor. Ren kulübünün CEO’su ile geldiler toplantı yaptılar. Ben satmıyorum dedim. CEO dedi ki başkanım yetkili benim hocamız çok istiyor. Size evet dersek arttırmazsınız dimi dedi. Bunlar gidiyor. Bu menajer geliyor, 3 milyon Euro’dan fazla vermiyorlar diyor. 6 milyon Euro’ya aldığım oyuncuyu satmam dursun elimde. Hoca oynatmıyor. Bana dedi ki başkanım bu oyuncu değil golcü değil zararın neresinden dönersen kardır. Dedim hocam ister oynat ister oynatma. Ben 6 milyon Euro’ya aldığım oyuncuyu satmam. Sonra lorient devreye giriyor. 4,5 milyon fiyat veriyor. Verdik. Bu olay yaşandı. Aynı menajer Miba’nın transferinde 4 milyon Euro satarım üstü benim diye anlaşma yaptı mı? 6 milyon Euro’ya satılan Mbia’nın ne kadarı kulüpte kaldı ne kadar menajere gitti. Onu burada açıklamanızı istiyorum.

Bin 600 küsür hususi dileğe var diyorsunuz. Onlarda raporlarıyla birlikte olumsuz görüş yoktur denildi. İçişleri Bakanlığına şikayet ettiler. Uygundur dedi, müfettiş geldi. Şimdi temcit pilavı gibi her toplantıda bu üyeleri niye zikrediyorsunuz. Muharrem bey başkan olamazdı, bizim yatırdığımız aidatlarla başkan oldu.