Sözlerine “büyük Trabzonspor’un büyük sevdalı taraftarları” şeklinde başlayan Hacıosmanoğlu, Süleyman Seba’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü paylaştı. Beşiktaş camiasına ve ailesine sabır dileyen Hacıosmanoğlu, “hep söyledim içimde pişmanlık var. Keşke efsane başkanla aynı dönemde çalışsaydık. Ondan da bir şeyler öğrenseydik. Çünkü söylemlerimiz hep aynı paralelde.  Temiz ahlaklı Türk futbolu istiyoruz. Oda yıllar önce aynı şeyi söylüyordu” diyerek, rahmetli Seba’nın ”şerefsiz şampiyonluktansa, şerefli ikincilikler bizim için önemlidir” sözünü Avni Aker’de hatırlattı. Başkanın bu açıklamalarından sonra Avni Aker tribünleri, ”büyük başkan” tezahüratları ile inledi.

BEN “BÜYÜK BAŞKAN” DEĞİLİM

Trabzonspor’a dünyaca ünlü yıldızları kazandıran Hacıosmanoğlu, taraftarın bu ilgisi karşısında nezaketini koruyarak, ”sizlerden rica ediyorum “büyük başkan” tezahüratını hak ettiğim zaman bana yapın. Biz emekleyen bir başkanız. Sadece Trabzonspor sevdalılarına karşılıksız hizmet etmek için başkan olduk.” Dedi.

TRABZONSPOR’UN GERÇEK SAHİBİ TARAFTAR

Hacıosmanoğlu coşkulu taraftara seslenirken “İşte ben sizin başkanınızım. Bizi eleştirenlere ben onu söylüyorum. Sizin aranızdan geldim. Sizler gibiyim. Sizin aranızdan gelmenin gururunu yaşıyorum.  Yoksa bu şehirde, Trabzonspor’u yıllardır siyasi ve ticari uğruna kullanan insanların başkanı değilim. Onların oyuyla da başkan olmadım. Onların oyuyla başkan olmayı da Allah bana nasip etmesin dedim. Kongrede yaptığım konuşmada. Ben bu düzenin başkanı olmayı asla istemedim . İstemiyorum dedim. Bu düzeni değiştireceksem, Allah bana başkanlığı nasıl etsin. Allah nasip etti. Bu düzeni tamamıyla değiştirmeyi de, yönetim kurulu arkadaşlarımız ve Trabzonspor’un gerçek sahipleriyle değiştirmeyi nasip etsin. “dedi.

FARUK ÖZAK’A İSİM VERMEDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, camianın içerisinde de büyük mücadele verdiğini ifade etti. Hacıosmanoğlu sözlerini işte bu sözlerle noktaladı;

“Geldiğimiz günden beri içerideki, dışarıdaki hırsızlarla uğraşıyoruz. Dışardakiler rahatsız oluyor da, içerde kulübü yanlış idare, yanlışa sevk edenlere, yanlışın hesabını soruyoruz diye. Bu camianın içerisinde sizlerin hakkını savunuyoruz diye bize tepki gösterenleri anlayamıyorum. Dışardaki emek hırsızlarıyla mücadelemizde, bize tepki gösterebilirler doğaldır. Ama ben sizlerin hakkını koruyorum. Siz dağ köylerinden kalkıp, harçlıklarınla forma bilet alıp bu kulübe katkı sağlıyorsunuz. Sizlerin hakkını yiyenden hesap soran ben. Yarın Allah benden onun hesabını soracak. Onun için diyorlar ki, bayramlaşmada yalnız Trabzonspor. Evet şimdi bakıyorum protokol tribününde de Trabzonspor’un sahibiyim diyenler. Yeni sezonun açılışında yok.  İnanır mısınız? Zerre kadar içimde üzüntü yok. Tam aksine sevinç var. Çünkü Trabzonspor’un gerçek sahibi sizlersiniz.”

HABERİN VİDEOSU;
Editör: TE Bilişim