Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, darbe girişiminin ardından yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verirken FETÖ örgütü ve Fethullah Gülen hakkında sert açıklamalar yaptı.

Fethullah Gülen'in salya sümük verdiği vaazlarla dünyaya hakim olmaya çalıştığını iddia eden Hacıosmanoğlu, FETÖ örgütünün arkasında CIA ve Mossad'ın olduğunu söyledi.

İşte Hacıosmanoğlu'nun Kısıklı'da yaptığı o konuşma: 

"Dünyayı sömürenler ve onların bizim ülkedeki uzantılarının tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'dı. Bugün onu alsalar başka hiç bir dertleri kalmayacak.

Çünkü dünyadaki mazlumların da lideri O. Onların da ümit bekçisi. Ne kadar şanslıyız ki; böyle bir liderimiz var. Evet çok ihtilaller gördük ben 50 yaşındayım. belik içinizde görmeyenleriniz de vardır.
Ama öyle bir lidere sahibiz ki bu halk onun uğruna yollara dökülüyor.
Seneler önce Warşowa'da ikiye iki konuşurken o sohbetimizde şunu söylemişti:
"Ben ne kendi başımı eğeceğim ne de bu milletin başını eğdireceğim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast planlayan albay eski hakem çıktı
 
Böyle bir liderimiz var. Bizim de yapacağımız tek şay var, bu liderin uğruna gerekirse fert olarak, millet olarak başımızı vereceğiz. Ben bir gün canlı yayında demiştim Allah benim ömrümden alıp onun ömrüne versin. Hakikaten Allah bizim ömrümüzden birer sene alsın da ona versin, 2023'e kadar değil de 2033'e kadar başımızda kalsın.

"BİR SÜMÜKLÜ ADAM"

Bir sümüklü adam Erzurum'dan çıktı yola şimdi Pensilvanya'da oturuyor. Hatırlarsınız salya sümük vaaz eder bu milleti kandırırdı.
Ama beni tanıyanlar bilir, yıllardır söylerim, o salya sümüklü insanın yapacağı iş değil bu. 160 ülkede okullar kurdu, o ülkelerin devlet büyüklerinin çocuklarını okutuyor. Güya Türk'ü ve İslamiyet'i anlatacaktı. 20 yıl sonra dünyayı yönetecekti. Bunun arkasında CIA var Mossad var. Bu sümüklü adamın yapacağı iş değil bu. Hepimiz liderimizin arkasında duralım, çünkü bu pislikler sinmiş gibi görünse de her an bir bataklığın arkasından çıkabilirler."