Hacıosmanoğlu pazartesi günü sabah 10.00'da düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak.

Trabzonspor‘da şu ana kadar başkan adaylığını Emre Aksoy, Metin Atasoy ve Muharram Usta resmen adaylığını açıklarken başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu’da pazartesi günü Trabzon’da düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını resmi olarak açıklayacak.
Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetim listesi çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, " Trabzon kamuoyunun yakından tanıdığı isimler listemizde yer alacak. Ayrıca Trabzonspor’un şike ile elinden alınan hak ettiği şampiyonluk kupasına geri alırken kimseye boyun eğmeyecek isimler listemizde olacak" dedi

Hacıosmanoğlu basında Süleyman Atal’a yöneticilik teklif ettiği  yönünde  çıkan haberlerin gerçeklik payı olamadığını belirterek, "Ben Sn Atal’a asbaşkanlık teklif etmişimde Sn Atal diğer aday Muharrem Usta’nın yöneticilik teklifini düşünüyormuş şeklinde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. Ben Sn Atal’a asbaşkanlık teklif etmedim hatta hiç görüşmedik bile. Ancak adı bu şekilde haberler de  adı geçen Sn Atal’ında bunu tekzip edecek bir açıklama yapmaması da manidar. Böyle haberler çıkan biri bunu hemen yalanlamalı. Ben Sn Atal’la hiç görüşmedim yöneticilikte teklif etmedim. Sn Atal’da kendisi hakkında bu yönde çıkan haberlerle ilgili de gerekli açıklamayı yapar sanırım” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim