Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun, yönetim kurulu üyeliği dışında tüm görevlerden istifa etmesiyle birlikte, bordo-mavili yönetimde yaprak dökümü başladı. Hacıosmanoğlu'nun, kader birliği yaptığı arkadaşıyla yollarını ayırması camiada şok etkisi oluşturdu.

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen kongreyle birlikte çalışarak, tek yürek halinde giren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun ayrılığı camiada şok etkisi oluşturdu. Seçim döneminde birlikte çalışan ve genel kurul üyelerinin ayağına birlikte giderek kader birliği yapan ikilinin ayrılığının camiayı nasıl etkileyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu 2008 yılında Sadri Şener'e karşı yine birlikte seçimlere girmişti. Söz konusu dönemde seçimleri kaybeden Hacıosmanoğlu ve Çakıroğlu, 5 yıllık bir aranın ardından yollarını ayırmamış en son yapılan seçimlere tekrar birlikte girerek kazanmışlardı.

HACIOSMANOĞLU'NU, ETRAFINDAKİLER TERK EDİYOR

Son yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nu etrafındakiler terk etmeye başladı. Hacıosmanoğlu'nun siyasi duruşu başta yönetim kurulu üyelerini ve camiasıyı rahatsız ederken, son olarak en yakın arkadaşı ve kader birliği yaptığı Sebahattin Çakıroğlu'nun, yönetim kurulu üyeliği dışında tüm görevlerinden istifa etmesi Hacıosmanoğlu'nu tek başına bıraktı. Hatırlanacağı gibi daha önce Trabzonspor yönetiminde İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, ve Çetin Kansız gibi isimler yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Asbaşkan Ali Kemal Başaran da istifa etmesine rağmen asbaşkanlık makamı için yönetim kurulu içinde bir karara varılamamasının üzerine görevi iade edilmişti.
Editör: TE Bilişim